Кирил Петков от плажа: Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум


Дата: 06/05, 13:33

Снимка Facebook, Кирил Петков

И Кирил Петков се отбеляза с пост във Facebook днес:

Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия!

Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал", но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?," защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници. Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно. Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кличко: Усик показа, че е най-добрият боксьор
Дата: 19/05, 11:10

Близък съюзник на Навални: Няма да се откажа да се боря с Путин
Дата: 19/05, 10:52

Тир се заби в къща в село Баница
Дата: 19/05, 10:30

Нови силни изригвания на Слънцето
Дата: 19/05, 10:13

В 2:39 часа земетресение в България
Дата: 19/05, 09:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия