Бразилия с първи успех на Копа Америка


Дата: 29/06, 10:31

Снимка Pixabay

Отборът на Бразилия постигна победа с 4:1 срещу тима на Парагвай в мач от втория кръг на груповата фаза на Копа Америка. Головете за успеха бяха дело на Винисиус Жуниор (2), Савио и Лукас Пакета, а за парагвайците точен бе Омар Алдерете.

Бразилците почти сигурно ще играят в директните елиминации, а Парагвай загуби шансове да продължи напред, след като вече има две поражения.

Бразилия показа амбиция за добро представяне още в началото на срещата, но нападателите имаха неточен мерник. В 31-ата минута Лукаш Пакета пропусна дузпа, която ле отсъдена за игра с ръка на футболист на Парагвай.

Пет минути по-късно Винисиус Жуниор бе изпуснат в наказателното поле и даде аванс на „селесао“. В 43-ата минута Савио удвои преднината.  В добавеното време на първата част Винисиус направи преднината класическа, предава БНР. 

Три минути след подновяването на играта Алдерете от Парагвай върна един гол. В 65-ата минута Бразилия получи втора дузпа и този път Пакета не сгреши за крайното 4:1.  

В другата среща от групата Колумбия спечели над Коста Рика с 3:0 и си осигури място в следващата фаза. Точни за победителите бяха Луис Диас, Давинсон Санчес и Джон Кордоба. Така колумбийците си осигуриха място в следващата фаза с актив от 6 точки, докато Коста Рика с едва 1 ще се надява на чудо в последните мачове, за да измести Бразилия от втората позиция. Винисиус Жуниор и съотборниците му имат 4 пункта.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мир на душата на Стоян Тяната, който създаде Джулай морнинг
Дата: 01/07, 14:48

Китайци искат да строят "зелени" енергийни проекти в България
Дата: 01/07, 14:44

ЕК си постла да глоби Meta с 12 млрд. евро
Дата: 01/07, 14:41

Спартак благодари на лекаря, оперирал Дани Начев
Дата: 01/07, 14:40

Магнезий за бързо реагиране
Дата: 01/07, 14:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия