Луксозният жилищен комплекс АЗИМУТ посрещна своите обитатели с незабравим празник


Дата: 19/05, 16:20

С тържествена церемония и ритуално освещаване от отец Добромир, бе открит най-новия жилищен комплекс АЗИМУТ на инвеститора в строителството „Явор“ АД и неговия собственик „Интерком Груп“ ООД. С над 15 годишен опит и построени 126 200 кв. м РЗП, дружествата създават домове и качествена среда за живот за повече от хиляда семейства. Проектите на „Явор“ АД се отличават освен с отлично качество и функционалност, а също и с уникална визия и естетика във всеки детайл, които придават блясък на ежедневния живот.

Официални гости на грандиозната церемония по откриването на комплекс АЗИМУТ бяха: кръстникът на сградата – инж. Павлин Николов, председател на СД на „Явор“ АД и собственик на „Интерком Груп“ ООД; заместник кмета на Община Варна – г-н Христо Иванов; главния архитект на Община Варна – арх. Виктор Бузев; кмета на район Младост – г-н Христо Христов; заместник кмета на район Приморски – г-н Владимир Манасиев, както и официални лица от Община Варна. На събитието присъстваха всички проектанти и бизнес партньори на инвеститора, както и собствениците на жилища в комплекса. Лентата беше прерязана от г-н Виктор Бузев, г-н Христо Иванов, г-н Христо Христов г-н Павлин Николов, г-н Светослав Миладинов – член на борда на директорите на „Интерком Груп“ ООД и г-н Мирослав Манолов – изпълнителен директор на „Явор“ АД.

Господин Павлин Николов сподели със собствениците на жилища в комплекса, че този проект не е от печелившите за дружеството поради редица обективни причини. Този факт не е повод за радост, разбира се, но като стабилен инвеститор то може да си го позволи. Въпреки това строителството на АЗИМУТ е завършено с най-високо качество и прецизност. Господин Петър Лефтеров – виден бизнесмен за град Варна и един от собствениците на жилища в комплекса, изтъкна, че за разлика от повечето инвеститори „Явор“ АД не са вдигнали цените си и всички клиенти са получили жилищата си на първоначално договорените такива. Също така той благодари на екипа на дружеството за професионализма. Главният архитект на Варна – г-н Виктор Бузев изрази задоволството си от факта, че „Явор“ АД и „Интерком Груп“ ООД са задали тон за създаването на един хубав квартал в местността. Той посъветва всички други строители в съседство да вземат пример от тях.

Домашното огнище е символ на сплотеност, любов и разбирателство и деня, в който човек прекрачва прага на новия си дом е незабравим. „Явор“ АД превърнаха тържествената церемония в истински празник с много изненади за новодомците. От дружеството организираха томбола с полезни за домакинствата уреди - подаръци за уважилите събитието собственици, като най-големия беше 50-инчов телевизор Philips.

Приятна изненада за всички беше участието на Деси Добрева и танцова формация „Гераци“, които допринесоха за тържествената, празнична атмосфера. Гостите се насладиха и на богата почерпка и изискани питиета.

Жилищен комплекс АЗИМУТ е дело на архитект Наталия Никова и подбран екип от проектанти. Изпълнители на строителството са  "Ти Ти Ейч Електрик" ЕООД, „Беско Строй“ ЕООД, „Данови Комерс“ ЕООД и множество други подизпълнители. Основното предимство на комплекса, освен красивата визия и качеството на изпълнението и вложените материали, е спиращата дъха морска панорама от кота терен. Класическата средиземноморска визия на сградите, с внимателно подбрани архитектурни детайли създават усещане за лукс, комфорт и висок стандарт на собствениците на жилища в комплекса.

АЗИМУТ е комплекс от затворен тип, находящ се на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 м от центъра на ж.к. Виница и на 1000 м от к.к. Св. Св. Константин и Елена, до автобусна спирка Черноморец/Виница.

Жилищния комплекс се състои от две пететажни жилищни сгради, басейн с размери 10 на 16 метра с голяма зона за релакс и детска площадка, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда ЮГ и сграда ИЗТОК са еднотипни с РЗП около 3000 кв.м всяка. Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса. Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

Явор“ АД е добре познат инвеститор във Варненския строителен бранш, с безупречен имидж на компания, която създава не само качествени домове, но и красива среда за живот за своите клиенти. Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е актуалния проект на дружеството в Морската ни столица.

ИНФИНИТИ ГРИЙН е истинско бижу за ценителите на лукса и комфорта, само на метри от морския бряг на Варна. Местоположението на сградата е на ключово място в ж.к. Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и в близост до центъра на града.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, апартаменти, офиси и самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност. Водещ принцип при проектирането е комфорта на обитателите - големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Сградата е ситуирана в имота така, че всички помещения са естествено осветени. Изложенията са изток, запад и юг, без компромис с функционалността, а гледката от високите етажи е зашеметяваща. Паркирането е предвидено в три подземни нива, с две широки двулентови рампи.

Фасадата на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и запомняща се, облицована с три вида естествен камък – зелен мрамор, гранит и травертин. Обмислена до най-малкия детайл, тя превръща сградата в символ на красота и изящество.

Информация за сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН може да получите в офиса на „Явор“ АД в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До седмици възстановяват една от любимите чешми на варненци
Дата: 18/04, 17:26

Двама титуляри отпаднаха от групата на Черно море за мача с Пирин
Дата: 18/04, 17:21

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 17:10

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 17:10

Д-р Колев попари мераците на Нинова и "Възраждане" за вот на недоверие към кабинета на Главчев
Дата: 18/04, 17:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия