Какви стратегии за залози може да приложим в букмейкъра Betway?


Дата: 17/05, 15:52

Онлайн букмейкърите са длъжни да правят печалба и следователно ви предлагат високи коефициенти за събития, които е по-малко вероятно да се случат. За да се надявате да постигнете повече печалби, ще трябва да използвате добри стратегии за залагане. В новия хазартен оператор Betway има огромен набор от спортове, на които може да залагате. Съответно това е шанс да използвате повече стратегии за залагане. Нека разгледаме някои от тях в следващите редове.

Заложете на победителя в дългосрочните залози

Дългосрочните залози, известни още като "кратен победител", са доста популярни в онлайн букмейкърите. За да обобщим накратко – вие залагате на големия победител в състезанието, преди да започне турнира или по време на неговото протичане. В Бетуей има доста дългосрочни събития за залагане. Независимо дали става дума за Шампионска лига, Висша лига, Ролан Гарос или НБА, вие поставяте прогнозата си преди началото на турнира и трябва да изчакате до края на състезанието, за да получите печалбите си. Тези прогнози са интересни, тъй като букмейкърите вземат предвид статистиката от предишни състезания, за да поставят своите коефициенти. Ако коефициентът на фаворитите е много нисък, ще можете да залагате на други спортисти или отбори с по-високи ставки и имате шанс да спечелите много пари. Трябва да имате усет, за да прогнозирате правилно шампиона.

Залагайте на живо за по-атрактивни коефициенти

В Betway може да правите залози на живо – букмейкърът има платформа за лайв залагания. Коефициентите на живо е развиват в зависимост от игровите ситуации, някои ще бъдат много по-интересни, отколкото ако залагате преди началото на срещата. Поставянето на залог на живо изисква добро разбиране на спорта и внимателно наблюдение на мача, за да откриете печелившата прогноза. Ако имате добър нюх към развитието на събитията на живо, може да постигнете добри печалби.

Залагане на равенство, за да увеличите печалбите си

В много спортове като футбол, хокей, баскетбол, ръгби или американски футбол, мачът може да завърши наравно. Отборите ще се задоволят с реми и ще поделят точките. За залагащите равенството е допълнителна възможност за печелене на пари, тъй като добавя трети възможен изход към мача, за разлика от мачовете в тениса например. Залагането на равенство е предимство - коефициентите са много високи. Колкото по-голяма е разликата между отборите, толкова по-висока ще бъде ставката за равенството. Ето защо можете да отделите време да потърсите изгодни за залагане срещи за знак Х, тъй като това е стратегия, която ще ви осигури много ползи в дългосрочен план. Дори може да използвате Betway бонус за нов играч, с който не рискувате ваши средства. Бетуей има страхотен спортен бонус до 200 лв. и всички нови потребители може да го активират при депозит. Бонусът ви дава повече шанс за залози с вашите стратегии, като това е чудесна възможност да тествате различни начини за печалба в букмейкъра.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Порои и гръмотевични бури днес, нов обрат с времето
Дата: 25/04, 07:11

На 25 април рожден ден има Ал Пачино
Дата: 25/04, 06:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 05:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 05:20

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 05:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия