Етикетиране и опаковки. Решения и за вашата индустрия


Дата: 03/07, 13:00

Разнообразието от наши продукти ни позволява да задоволим потребностите на клиентите в широк кръг промишлени области. Следим както удовлетвореността на нашите клиенти, така и вложените усилия, за да ги подобрим с цел стимулиране лоялността на клиентите.

 

ЛУКСОЗНИ ОПАКОВКИ

Опаковката продава продукта. Тя съхранява качествата му, предпазва го от замърсяване, улеснява неговото транспортиране и носи информация на потребителя за продукта.

Луксозните опаковки са с индивидуални решения по желание на клиента – уникален дизайн, начин на сгъване, различен начин на отваряне и затваряне, с дръжки или без, полуотворени, с капак, пълноцветен печат и други.

Произвеждат се такива опаковки за хранително-вкусовата промишленост, фармация и козметика, за различни стоки от бита и други. Опаковките за фармация и козметика обикновено са малогабаритни опаковки с пълноцветен печат, различен начин на затваряне и представяне на продукта.

Опаковките за стоки за бита са с различен начин на отваряне, с печат и специални отвори за представяне на продукта. Осигуряват необходимата здравина за запазване на продукта и го представят на клиента по оптимален начин. Видът на вълнообразния картон зависи от габаритите на продукта. За по-малките е удачно да се използва по-тънко велпапе – Е вълна, за най-големите – бойлери, хладилници и др. – петпластово велпапе В + С вълна.

Опаковките за мебелната промишленост най-често са едро габаритни с висока товароносимост. Изработват се предимно от кафяво велпапе, трислойно или пет слойно. Когато продуктът позволява, може да са частично отворени.


 

ЩАНЦОВАНИ ОПАКОВКИ

Щанцованите опаковки са изработени чрез процес на механично отрязване на листи със сложна форма с помощта на инструмент с вградени ножове от неръждаема стомана, огънати в сложна неравномерна форма и преси с голямо усилие. Щанцоването обикновено се използва като следпечатен процес, който осигурява превръщането на листите в сложни 3-D изделия, като кутии и различни опаковки, папки, картонени етикети със сложна форма и много други.


 

КАШОНИ ТРАНСПОРТНИ

Кашоните се изработват от трислойно велпапе, бяло или кафяво, с размери и сгъване според индивидуалните изискваният на клиента.


 

ВЪЛНООБРАЗЕН КАРТОН (ВЕЛПАПЕ) / Производство на вълнообразен картон (ВК).

ДВУПЛАСТОВ ВЪЛНООБРАЗЕН КАРТОН

Двупластовият вълнообразен картон представлява един вълнообразен пласт и един гладък пласт хартия. Произвежда се на роли с възможности за различни широчини по изискване на клиента. Използва се за допълване на основната опаковка, като я уплътнява – например за стъклени бутилки за алкохолни напитки, шишета за парфюми и лекарства и др. Използва се също така като защитен и предпазващ слой в мебелната промишленост и строителството, където се поставя между отделни елементи и плоскости. Подходящ е за декорация и др.

Предлага се в три варианта:

• Тип Е вълна с дебелина до 1.6 мм. Лицевият пласт стандартно се предлага в две цветови решения – бяло и кафяво.

• Tип В вълна с дебелина до 3.0 мм. Лицевият пласт стандартно се предлага в две цветови решения – бяло и кафяво.

• Тип С вълна с дебелина до 4.0 мм. Лицевият пласт стандартно се предлага в две цветови решения – бяло и кафяво.


 

ПЕТПЛАСТОВ ВЪЛНООБРАЗЕН КАРТОН

Петпластовият вълнообразен картон представлява два вълнообразни пласта, наредени последователно между три гладки пласта хартия. Комбинациите най-често са от В и С вълна и С и Е вълна. Продава се на листи. Лицевият пласт стандартно се предлага в две цветови решения – бяло и кафяво. Подходящ е за транспортни опаковки с голям размер, предназначени за тежки и обемни продукти – големи електро уреди, строителни материали и др.

• Петпластов ВК – тип С/Е вълна с кафяв лицев слой.

• Петпластов ВК – тип С/Е вълна с бял лицев слой.

• Петпластов ВК – тип С/В вълна с кафяв лицев слой.

• Петпластов ВК – тип С/В вълна с бял лицев слой.


 

ВИДОВЕ УСЛУГИ

ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД е български производител на етикети. Ние печатаме етикети от всякаква сложност и всички възможни материали за печат на етикети. Гарантираме, че нашите етикети са изцяло с материали от Европа. Етикетите които произвеждаме са от качествени материали за печат.

• Офсетов печат на етикети

• Флексо печат на етикети

• Сито печат на етикети

• Печат на материали 12µm-500µm за етикети

• Печат на лепилен слой на етикети

• Студен печат на етикети

• Топъл печат на етикети

• Релеф и микро релеф на етикети

• IML - In Mould етикети

• Всички видове лакови покрития

Офсетов печат на етикети, Флексо печат на етикети, Сито печат на етикети, Печат на материали 12µm-500µm за етикети, Печат на лепилен слой на етикети, Студен печат на етикети, Топъл печат на етикети, Релеф и микро релеф на етикети, IML - In Mould етикети, Всички видове лакови покрития.

“Янев Принт” ЕООД е специализирана фирма в производството на етикети, тяхното отпечатване, разпространение и продажба.

Специализирани сме в отпечатването на етикети, както на ролка, така и на листи. Разполагаме с нови машини за ролни етикети – офсетов и флексо печат. С тях покриваме цялата гама от етикети – козметични, алкохолни и винени напитки, за хранително-вкусовата промишленост, битова химия, фармация и др. Сертифицирани сме по ISO 9001:2015.


ЛУКСОЗНИ ОПАКОВКИ

ЩАНЦОВАНИ ОПАКОВКИ

КАШОНИ ТРАНСПОРТНИ

ВЪЛНООБРАЗЕН КАРТОН (ВЕЛПАПЕ) / Производство на вълнообразен картон (ВК).

ПЕТПЛАСТОВ ВЪЛНООБРАЗЕН КАРТОН


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Желязков: Министрите са проверени. Денков: Същите министри със същите схеми
Дата: 03/07, 13:39

Вече превеждаме онлайн от и на ромски език
Дата: 03/07, 13:34

Магнезий за бързо реагиране
Дата: 03/07, 13:30

Безопасни ли са басейните за бебетата?
Дата: 03/07, 13:30

Стачки парализират въздушния трафик през юли в три популярни държави
Дата: 03/07, 13:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия