Модерни мокасини - как да ги носим през лятото?


Дата: 19/05, 12:46

 

Мокасините са един изключително модерен тип обувка, който предоставя чудесен комфорт и елегантност. Те могат да се комбинират с разнообразие от тоалети и са чудесен избор както за пролетта, така и за лятото. Със старта на най-топлият сезон от годината, нека ви предоставим няколко идеи как да ги носите и комбинирате в предстоящите месеци.

Мокасини с ефирна рокля в горещите дни

Комбинацията на мокасини с ефирни летни рокли е чудесен вариант за горещите летно дни. Този тоалет е актуален избор за всяка работна среда. Ако нямате ограничения в облеклото, можете да заложите на шарени рокли с различни дължини и едноцветни мокасини и чанта или рокли във всякакви един или два цвята и шарени обувки от този тип. Ако средата изисква по-официално облекло, спокойно можете да комбинирате едноцветни рокли в класически цветове и дори такива тип костюм с мокасини и чанта в същия цвят.

Освен по цветове, мокасините имат и различни орнаменти, които също допринасят за постигане на спортен, спортно-елегантен или официален стил. По този начин те са актуални за абсолютно всяка ситуация. Те могат да бъдат велурени, кожени, от плат. Могат да имат катарами, мрежа, тюл и какво ли още не. Подметките им могат да бъдат по-спортни тип маратонка или много елегантни, като стандартно те са равни. Защо не разгледате разнообразието от мокасини в CCC, като при тях можете да пазарувате както онлайн, така и от физическите им магазини.

Допълнително мокасините са чудесен избор за комбинация с рокля, не само за работа. Това е много удобен вариант за всякакъв вид събития и излизания. Както вече споменахме, те се връзват чудесно с всякакви тоалети. Дори много често за доста официални събития ще ги видите в комбинация със строго елегантни рокли. Също е много разпространено в началото на събитието да сте на висок ток и после да се преобуете в също толкова елегантни и изключително удобни мокасини.

 

Мокасини с летни панталони

Предпочитате да носите панталони и през летните дни? Това не е никакъв проблем в случая, защото мокасините си отиват много с всякакви видове панталони, от къси до дълги. Можете да заложите на разнообразие от различни комбинации и да изглеждате много добре. Има варианти за спортен, спортно-елегантен и елегантен стил. Цветовете, моделите и материалите също са в изобилие.

Мокасините с къси гащи са чудесен вариант за по-спортни и удобни панталони, в комбинация с интересни обувки за чудесен спортно-елегантен стил. Като се замислите дори най-спортните дънкови къси гащи могат да си вървят с мокасини и блуза тип риза или с тюл и дантела. Друг интересен вариант са шарени къси панталони и блуза и мокасини в един цвят или панталони в един цвят и блуза и шарени обувки.

Мокасините са и чудесен избор за комбинации с разнообразни летни дълги панталони. Знаем, че този вид са също доста актуални. Тук честно казано независимо от материята или цвета, винаги има варианти за мокасини. Можете да заложите на класически черни, които си отиват с много цветове или например на такива в синя гама, ако имате повече дрехи в такива цветове. А защо не едни едноцветни и едни шарени мокасини за различни тоалети? Отново всичко зависи от това какъв е вашият стил, кои цветове харесвате и какъв цялостен ефект на тоалета си търсите.

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Асен Василев към Красимир Вълчев: Не използвайте толкова често името ми, ще го измърсите
Дата: 29/03, 14:04

Премахват павилиони около Македонския дом във Варна
Дата: 29/03, 14:03

Последни четири дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка
Дата: 29/03, 14:02

Отново сравниха Григор Димитров с Роджър Федерер
Дата: 29/03, 13:48

Диана Ковачева към президента: Не мога да бъда служебен премиер
Дата: 29/03, 13:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия