Фенове на "Ергенът" дружно бранят следващата в тефтерчето на Алек


Дата: 18/04, 07:53

Редактор: Недко Петров

Стопкадри ФБ

Магдалена бе обявена от много зрители на „Ергенът“ за следващата в тефтерчето на Алек.

Това е в пълен разрез със случващото се досега в романтичното риалити по бТВ, тъй като варненката и Надежда са сочени за големите фаворитки за краен победител.

Доста от феновете на формата обаче се обявиха и в защита на Маги.

Те смятат, че тя е провокирана от другите жени в Къщата на любовта, но въпреки това запазва присъствие на духа и не пада на тяхното ниво.

Някои пък изразяват мнение, че именно нейното достойно поведение няма да позволи да бъде изгонена от Алек.

Ето и част от вълната коментари на страницата на продукцията във фейсбук:

Както беше Александра Гърдева в първия сезон, така и с Маги сега. Съсипаха я. Но тя е класа над тях, ако ще и да й убягват някои знания. Лоша дума не е казала за тях. А иначе от никоя не съм изненадана, но Надежда ме разочарова, че е в техния клуб.

Маги може да е позабравила нещата, които никога не е знаела, но явно е доста калена от живота и на никого не се дава лесно. Още малко и нея ще я изкарат вещица, ако им стискаше.

Дали е в тефтерчето Маги, не е важно. По-важното е, че поведението й спрямо другите момичета е достойно и не влиза в излишни смешни дискусии.

Опитват се да направят това, което направиха миналата седмица с Криси. Да я изнервят така, че да изпадне и тя в нервна криза. Ама не им се получава и се дразнят яко.

Хладнокръвие, непукизъм, уравновесеност са най силните оръжия и това е доказано. Браво на Маги, че не пада на нивото им и не се обяснява като ученичка и махленка, а това винаги е печалившо. Постоянно са под прицел за вечер различни момичета, именно защото не намират лесно кой да им се даде.

Киара прави интрига след интрига. Маги е много търпелива с тях и умело ги поставя на мястото им, без дори да повиши тон. Хладнокръвна е и това ги вбесява. Много искат да я смачкат и ядосат, за да се разклати, но не става.

Маги е топ, а всички останали се опитват да я изкарат от равновесие и си използватпоследните мозъчни клетки напразно.

Леля им Маги, яко ги наля всички. Умират, че не могат да я изкарат от релси. Накефих се

 

Браво на Магдалена. Супер устойчива. Това е незаменимо качество. Но мисля, че ще избере Надя русата. Не само, че инфото излезе в нета преди да започне формата, че е тя.

Маги може да не блести със знания, но определено се държи достойно и хладнокръвно, което определено дразни, но това е само в плюс за нея.

Тези фалшиви и нападателни момичета Надя, Виктория и Йоана са по-зле и от селски клюкарки, но нямат с какво да изпъкнат. Вместо да си съсредоточават толкова вниманието върху Магдалена, нека поработят над себе си.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хари Кейн с постижение за историята
Дата: 01/05, 01:39

Байдън води на Тръмп с един процент, сочи проучване
Дата: 01/05, 01:25

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 01/05, 01:20

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 01/05, 01:20

Транспортна стачка парализира Гърция на 1 май
Дата: 01/05, 01:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия