Съвети и трикове: Как трябва да изглежда елегантният мъж


Дата: 30/05, 08:00

Елегантният мъж е този, който живо се интересува от стила си на обличане. Поради това е лесно да бъде забелязан, дори и да не носи костюм в конкретния момент. В аутфита му винаги има множество улики, които ни подсказват, че той силно дължи на визията си. Ето някои от тях.

 

Носете качествени обувки

Не е задължително да имате 30 чифта обувки, но поне пет, които са подходящи за различни поводи и изглеждат страхотно. Принципно мъжете предпочитат да носят кецове или маратонки, тъй като са по-удобни. Това обаче не означава, че ако обуете някой от страхотните модели на New Balance, няма да се откроявате от останалите. Напротив!

 

Аксесоари

В тоалета на елегантния мъж винаги има място за аксесоари. Доказано добра идея е да разполагате с няколко на брой часовници от различен стил, за да можете да ги комбинирате с всякакъв тип аутфити: елегантни, кежуъл или смарт-кежуъл.

 

Много якета, бели тениски и обикновени тишърти

Якето е вероятно най-универсалната дреха в гардероба на мъжете. То може да се носи както с маратонки, така и във вечерно облекло, автоматично подчертавайки стила на дадения човек.

Ами тениските? Запомнете, че никога в този живот тениска с надписи, картинки или нещо друго, без значение колко е забавна или готина, ще бъде толкова елегантна, мъжествена и изискана, колкото изчистен тишърт в бяло или черно.

 

Открийте перфектния за вас парфюм

Елегантният мъж винаги ще предпочете подходящ и устойчив парфюм, който не е с твърде интензивен аромат. Важно е да знаете и какъв парфюм да изберете спрямо събитието, за което се подготвяте. В ежедневието използвайте парфюм със свежи аромати, като например - със зелени или флорални есенции. Ако става дума за специален повод, избягвайте сладките и силни миризми. Вместо това изберете нещо по-фино като морски или дървесни нотки.

Мъж, който се интересува от стил, добре знае разликите между различните дрескодове. Поради това той е наясно какво да носи както на кежуъл събитие, така и на коктейл или събитие тип Black tie. Елегантният мъж знае как да се облече, за да покаже стил! Поради това може би сте забелязали, че тези мъже не носят бели чорапи с официални обувки например, също така винаги държат ризите си в панталоните.

 

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Борусия Дортмунд взе аванс пред Пари Сен Жермен преди реванша в Шампионската лига
Дата: 02/05, 00:19

2 май - Борисовден е
Дата: 02/05, 00:07

Облачно и дъжд в четвъртък
Дата: 01/05, 23:24

Ергенът поиска допълнителна роза и не изгони никой тази вечер
Дата: 01/05, 23:11

Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж в община Средец
Дата: 01/05, 23:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия