Ивелин Михайлов се извини на депутатите от "Величие"


Дата: 26/06, 15:32

Часове след като Николай Марков призова основателя на партия "Величие" Ивелин Михайлов да се извини за твърденията си, че има "пробити" депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, Михайлов се извини по време на интервю пред БНР.

"Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия "Величие". Като редови член на партията аз вярвам в тях. Обещали сме на хората, аз съм като гарант", каза Михайлов и добави: "Ето, извиних се!".

По-рано Николай Марков обяви пред журналисти: "Направих лична среща с него и депутатите и го попитах пред всички дали има данни, които може да предостави на мен, на медиите или на прокуратурата за подобни въздействия, обясни Марков. Той открито каза, че няма. Това ми дава основания да поискам извинение, за да можем да продължим".

Михайлов подчерта, че е съгласен с политическите позиции на Николай Марков: "Аз съм обикновен член на партията. Всички хора в България биха подкрепили едно правителство, когато то излезе ясно и прозрачно. Да се каже какъв е планът за развитие на България. Искам да видя плана".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Италия - Швейцария e първият осминафинал на европейското
Дата: 29/06, 08:37

Интензивен трафик към Гърция и Румъния
Дата: 29/06, 08:17

Легендарен атлет обяви край на кариерата си
Дата: 29/06, 08:07

Петровден e: Има забрана да се яде обичан плод
Дата: 29/06, 07:49

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 07:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия