България забрави за Симона и Димитър. Има втора влюбена двойка в "Хелс кичън". 


Дата: 02/05, 21:04

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Шестият сезон на "Хелс кичън" промени живота на Димитър и Симона, които се влюбиха един в друг и се надяват да продължат живота си заедно и извън риалитито. Тази вечер зрителите станаха свидетели на още една романс, роден зад стените на кухнята.

Става дума за Лъчезар Чоткин и Камелия Маджарова. Кулинарят от село Червен брег спечели съревнование за готвене в днешния епизод, наградата от което бе среща с близките му. Той си пожела да се види със семейството си, но на маса в ресторант го чакаше изненада - 21-годишната Ками, която също участва в този сезон, но отпадна доста по-рано. Още тогава между тях припламнаха искри, а след изгонването й Маджарова бе казала, че ще го чака. Нещо повече - въпреки малкото им време прекарано заедно в предаването, тя го е заобичала и дори си е направила татуировка с инициалите му на ръката си - ЛЧ.

"Не съм очаквал, не мога да повярвам. Постоянно си мисля за теб. Много хубави неща. Ти си ми мотивацията за победа", обърна се към нея изненаданият готвач, работещ в Лондон.

"Чоткин, аз треперя. Направих си татуировка и това е на третия ден. Ако не победиш, няма да има сватба", отвърна тя.

"Сватба съм решил да има само ако спечеля Хелс кичън, защото тези пари ще ми помогнат да имаш един незабравим ден. Ако не спечеля, пак ще има сватба, но ще трябва да поработя доста", обеща 31-годишният кулинар.

"Много ми е тъжно без теб. Първите две седмици бях в еуфория от твоята енергия, която ми беше дал. След това всичко падна. Много ми е самотно, и тъжно", сподели му влюбената 21-годишна Ками.

След това той й каза, че ще са заедно завинаги, а тя го попита къде. "Където кажеш. Заедно ще го решим, трябва да има баланс", категоричен бе Чоткин.

"Много съм щастлива. Знаеш ли, че не съм спала да дойда до тук. Няма такава жена, която да те е обичала толкова много. За три седмици. Да, обичам го. Ако искате ми се смейте", отпусна се в чувства Маджарова.

След това добави, че искала да ходи по почивки, не й се работило, а той й отвърна, че е подговил нещо след излизането си. Лъчезар също така искал да я заведе и до Лондон, но без да я кара да остават да живеят там, а просто да го види.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 17/05, 11:30

Във вторник депутатите се събират извънредно по важен въпрос
Дата: 17/05, 11:29

Данчо Йовчев смая Златимир Йочев: Гъркът ми звънна за помощ с едни българи
Дата: 17/05, 11:22

Павлин Николов: Имаме три варианта за нов треньор
Дата: 17/05, 11:20

Френски полицаи застреляха мъж, опитал да подпали синагога
Дата: 17/05, 11:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия