Дъжд на много места и в четвъртък


Дата: 25/05, 22:32

снимка: Булфото

И утре максималните температури ще бъдат в широки граници – от 21° до 33°. Ще преобладава слънчево време с условия за следобедни превалявания и гръмотевици в източната половина от страната и в планинските райони. Ще духа умерен, в Дунавската равнина - временно силен, вятър от запад-северозапад.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието, но след обяд и вечерта на места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на водата от 15° до 19°.

Слънчево ще бъде началото на деня и в планините, но в следобедните часове на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще бъде ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, а температурите ще останат без съществена промяна.

Преносът на горещ въздух от юг към Централното Средиземноморие и Балканите ще продължи и в тези райони ще се задържи по-топло от обичайното за края на май. Съществено по-хладно, а на много места и с валежи, ще бъде в северната половина от Европа, която остава под влиянието на обширен многоцентров циклон.

У нас, в близките дни времето ще бъде предимно слънчево, но ще има и райони със следобедни превалявания и гръмотевици. Повишена вероятност за интензивни валежи и гръмотевични бури има в неделя, в западната половина от страната, където предстои и съществено захлаждане. В източните райони ще духа силен южен вятър и очакванията са за температури до около 35°.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гришо избухна в смях, след като чу коментар на Карлос Алкарас
Дата: 29/03, 08:21

Григор след триумфа: Понякога простотата е гениална
Дата: 29/03, 08:18

Ново протестно автошествие на енергетици и миньори днес
Дата: 29/03, 08:001 Коментар

Рачев къв Цънцарова: Мария, на пръсти сме в лятото като балерините
Дата: 29/03, 07:50

Голям пожар горя в центъра на Русе
Дата: 29/03, 07:392 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия