Бехар: Байдън се провали на дебата с Тръмп


Дата: 28/06, 17:04

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Журналистът Максим Бехар смята, че Джо Байдън се е провалил на дебата с Доналд Тръмп.

Бехар е на мнение, че след случилото се демократите трябва да сменят Байдън с друг кандидат за президент, но пък от друга страна имат малко време, за да издигнат подходяща кандидатура на млад, успял и популярен човек.

Този дебат беше земетресение, не само за САЩ, но и за света. Не можах да схвана всички реакции на правителствени и държавни ръководители, и на политици от целия свят. Най-голямата изненада за мен лично е, че имаше изненадани, тъй като дори едно петгодишно дете, ако следи изявите на президента Байдън в YouTube през последните седем, осем месеца и години, може би щеше да предположи този изход и нямаше никаква изненада, каза в „Пресечна ночка“ ПР експертът.

Това не беше дебат - да ти изключват микрофона, да нямаш право да си имаш и да си водиш бележки. Този дебат можеше да бъде направен във Фейсбук, можеше да бъде направен онлайн по същия начин, по който беше, само че нямаше да си личи колко умерен беше Доналд Тръмп, за разлика от всички други негови изяви, допълни по Нова Тв Бехар. 

Той просто знаеше какво ще се случи с Джо Байдън, а Баъдън пък използва невероятния шанс да се провали, да кажем в собствената му телевизия или в телевизията, която най-много му симпатизираше. Защото неговия екип избра правилата - да няма бележки, да няма включване с микрофоните и всичко останало, каза още той.

И в крайна сметка истината е, че светът видя, че има голяма драма в Америка, аз го казах земетресение. Явно това не може да продължава повече. Това не е болест в Америка. Това е болест на самата система, която по някаква странна причина ние все още наричаме демокрация, коментира Максим Бехар.

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пожари бушуват в няколко района в Гърция
Дата: 30/06, 23:47

Треньорът на Англия: Гордея се с футболистите
Дата: 30/06, 23:331 Коментар

Испания 2:1 Грузия
Дата: 30/06, 23:21

В понеделник ще бъде слънчево
Дата: 30/06, 23:04

Стоичков: Тя завинаги ще е на Олимп
Дата: 30/06, 22:53

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия