Седмица на Smeg в „Интермаркет” - 15% Отстъпкa на всички уреди


Дата: 23/06, 05:30

Интерсервиз Узунови АД вече повече от 15 години е единствен официален вносител и дистрибутор на Smeg за България. Италианската компания, която залага на максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, е известнa в цял свят като един от основните представители на стандарта "Произведено в Италия". Отбелязвайки това 15 годишно партньорство, всеки клиент, който посети магазина в периода 20.06 - 26.06.2022, може да се възползва от намаление от 15% за всички продукти Smeg изложени в магазина.

 

SMEG - Технология със стил

Цвят, дизайн и технология. Smeg проектира иновативни домакински уреди за всеки дом от 1948 г. до днес. Седалището се намира в Гуастала, в Емилия Романя, отправна точка за дълга гледка към провинцията от река По. Страстта към изследванията започва тук, където технологичните иновации се съчетават с култура на качество за изцяло италианска производствена дейност на домакински уреди.

Ретро уреди носещи духа на 50-те години

 

Знаейки как да съчетаят технология със стил, Smeg създават продукти, които стават истински икони.

Smeg и Dolce&Gabbana – където дизайна среща изяществото на детайла

 

Стилът, за Smeg, е отделна концепция: начинът, по който даден продукт комуникира с околностите му и позволява на потребителите да взаимодействат с него.

LaPavoni – Ръчно изработени в Милано машини за истинско Италианско Еспресо

 

Вниманието към детайла и дизайнерските решения създават домове, които отразяват имиджа на техните обитатели. Със Smeg, уредите заемат централно място в сърцето на дома, място, където хората могат да се събират. Кухнята интегрира всички свои функции и се превръща в съвършен, напълно оборудвана фон за тези скъпоценни и приятни моменти.

Перални и Сушилни Smeg с най-съвременна технология за оптимални резултати

 

Smeg има 4 производствени завода в Италия. Техните сертифицирани лаборатории, благодарение на задълбочените си познания за материалите и най-съвременните технологии, интерпретират нуждите на съвременния живот, изразявайки основните качества на продуктите, включително издръжливост, безопасност, гъвкава употреба, енергийна ефективност и удоволствие.

Мивки и Смесители Smeg в най-различни цветови комбинации

 

Постоянните и стриктни тестове за контрол през целия производствен процес свидетелстват за ангажимента на марката да гарантира абсолютна надеждност. Нещо повече, благодарение на все по-модерните интерфейси и различни решения за програмиране, всеки един домакински уред Smeg отговаря на различните нужди на потребителя при пълно зачитане на максималната простота на използване и интелигентно управление на ресурсите.

Уреди за вграждане Smeg от всички дизайнерски серии

 

Интерсервиз Узунови АД предоставя дългосрочни взаимоотношения на своите клиенти и партньори, като предлага отлични цени, гъвкавост и качествено обслужване от добре подготвени специалисти, както и експертна и бърза сервизна помощ от собствен фирмен сервиз! Най-новият магазин Интермаркет, предлагащ най-доброто от SMEG може да намерите на бул „ Владислав Варненчик” №267 (пред комплекс Варна Сити Парк Юг)

Магазинът работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

Телефони 0886/ 42 44 04 ; 0889/60 80 40

Можете да посетите и другия ни магазин във Варна на улица “Девня” 14 (до хотел Аква)

Разгледайте всички продукти на www.smegbg.com

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 04:00

Без предупреждения за опасни явления в петък
Дата: 26/04, 04:00

На днешния ден рожден ден има Наско Сираков
Дата: 26/04, 03:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 02:40

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия