Отпадналата от "Ергенът" Киара: В живота аз съм момата, има ергени


Дата: 25/04, 11:35

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Снощи бившата гимнастичка и настояща певица Киара Маджарова напусна "Ергенът" 3, след като не получи роза от Алек Младенов.

"За мое огромно съжаление приказката свърши. Защото се почувствах доста наранена. Не ми стана приятно от ситуацията, която се беше получила. Но никой не мога да виня, това е едно предаване, всички сме отишли за Алек. След като са решили така да действат момичетата...", каза тя в предаването "Прди обед" по БТВ.

За думите на Алек, че тя не е негов тип, но нещо го дърпа към нея, Киара каза: "Помислих си го, че съм си губила времето. И си казах - добре, защо по този начин мисли и ме вижда. Явно не съм била негов тип, но в същото време ми е дал шанс да ме опознае, което е правилно". 

"Бях малко по-експанзивна, по-смела, по-нахална. Това е риалити формат и нещата се случват много по-различно от външния свят. В живота не съм такава. Прекалено съм свита. И по-скоро чакам на отсрещния пол да пристъпи към мен, отколкото обратното", разкри още Маджарова.

"Когато останах онзи път без роза го приех тежко, плаках. Чувствах се доста слаба. Но след като видях,че Алек се показа с роза ми стана много мило и наистина се зарадвах. Усетих го като втори шанс, който обаче като за един миг мина. Може би с Алек наистина не сме си паснали. Зрителите нямаше как да видят, че аз съм наистина там за Алек, тъй като доста от срещите ни не бяха показани. Но реално имахме много готини моменти заедно,успях да се разкрия пред него", поясни участничката.

Тя призна, че 23 шева са сложили край на кариерата й като художествена гимнастичка. "Беше ми много тежко, защото художествената гимнастика беше моят живот. Аз от сутрин до вечер по над 12 часа съм стояла в залата. Нищо не ме е интересувало друго. Буквално всичко се преобърна в един миг. Стана на национално контролно преди европейско първенство. В този момент бях доста сломена. Опитах се да продължа, но се повтори отново травмата", разказа момичето от "Ергенът" 3.

За кариерата си в поп-фолка тя каза: "Смятам, че нещата, с които се сблъскваме, ни отвеждат до други таква. Музиката винаги е била неизменна част от мен. Моите родители са музиканти, майка ми е оперна певица. Това, че са коренно различни жанрове според мен не е от значение. Усещам цялата подкрепа на нашите. Имам нова песен, казва се "За ергена". Направих я с хумористична цел, смятам, че е забавен клипа, текстът е супер свеж, готин, и някакси исках да оставя отпечатък в моята кариера, свързан с това риалити, в което съм била. Защо не поканих други момичета да участват в клипа? Защото концепцията е съвсем различна. Тук аз съм момата, в случая имаме ергени. Получавам рози".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво включват стандартното и разширеното изследване на кръв в лаборатория „ЛИНА”?
Дата: 05/05, 01:20

На днешния ден рожден ден има Сергей Станишев
Дата: 05/05, 01:05

Митрополит Григорий: Сега повече отвсякога е нужно да сме миротвроци
Дата: 05/05, 00:43

Хиляди в Тел Авив поискаха от Нетаняху спиране на огъня в Газа
Дата: 05/05, 00:27

Христос воскресе!
Дата: 05/05, 00:021 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия