Неща, които трябва да имате предвид при избора на ограда от ламели


Дата: 29/06, 12:09

Собствениците на жилища избират метална ограда от ламели все по-често, което я прави много популярен избор. Хората търсят стилна визия с евтина поддръжка, за да защитят двора и дома си от любопитните очи на минувачи и съседи. Оградата от метални ламели добавя сигурност и красив външен вид на имота. За да сте сигурни, че тя остава здрава и изглежда страхотно в продължение на много години, трябва да вземете предвид няколко важни неща, когато избирате ограда от ламели.

1. Качество на металните ламели

За съжаление, на пазара има някои крехки оградни системи от ламели, които ще увиснат с течение на времето. Важно е да видите и почувствате оградните пана, преди да поръчате, за да проверите тяхното качество.

2. Изработка на монтажа

Качествената панелна ограда с ламели е толкова добра, колкото нейният монтажник. Уверете се, че инсталаторът е опитен с добра репутация, като разпитате на място и като проверите онлайн мнения. Няколко неща, които трябва да попитате вашия доставчик, за да гарантира качествения монтаж, са:

  1. Размер и дебелина на ламелите
  2. Закрепване на панелите към стълбовете
  3. Разстоянието между ламелите
  4. Дълбочината, в която са циментирани стълбовете на оградата
  5. Кой ще изхвърли старата ограда, ако има такава

3. Персонализиране на оградата от метални ламели

Вашият дом е уникален за вас, поради което един готов продукт от ламели просто няма да го отличи. Потърсете реномиран доставчик, който ще изгради вашата ламелна ограда, която да пасне перфектно на съществуващите ви стени или фасади. Най-добре е да се уверите, че имате гъвкавост, за да изберете височината, дължината или разстоянието между ламелите, които харесвате, както и техния цвят.

Изберете компания за ламелни огради, която ще ви позволи да персонализирате всичко спрямо конкретните ви изисквания. Оградата от метални ламели трябва да е изградена и монтирана според вашите точни нужди и подробни спецификации. Повече информация за една от доказаните фирми в бранша може да видите в техния сайт ogradnipana.bg.

4. Разстоянието между металните ламели

Добрите професионалисти в сферата предлагат персонализирани панелни огради от ламели, което означава, че можете да избирате разстоянието между ламелите, за да сте сигурни, че отговаря на вашите изисквания и обществените норми. Понякога има различни правила, регулиращи височината на оградата, както и разрешеното разстояние между ламелите. Важно е да сте наясно с тези правила, преди да изберете височината и разстоянието между ламелите.

5. Цветовата гама на металните ламели

Важно е да можете да изберете цвета на ламелната ограда, който отговаря на вашия личен стил. Много хора избират да съчетаят цвета на своите метални ламели с цветния покрив или с цвета на рамките на прозорците и вратите си. Имайте предвид, че много доставчици на ламелни пана имат много ограничена гама от цветове, така че не забравяйте да потърсите, за да намерите доставчик, който може да предостави ограда в точния цвят, който желаете.

6. Качество на праховото боядисване

Вашата ламелна ограда ще бъде изложена на всякакви атмосферни влияния през целия си живот, а вие естествено искате тя да изглежда добре за дълго време. Важно е да проверите дали вашият доставчик използва качествено прахово покритие за панелите на ламелните огради. Важно е да се отбележи, че дори и най-доброто покритие за защита от атмосферни влияния постепенно ще избледнее с течение на времето, така че попитайте за гаранция на ламелните огради.

 

* публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Продължава гасенето на големия горски пожар между панагюрските села Елшица и Левски
Дата: 09/08, 22:28

Следва понижение на температурите в следващите дни
Дата: 09/08, 22:10

Пожарът в нефтобазата в Куба обхвана и четвърти резервоар
Дата: 09/08, 21:58

Служебният министър на енергетиката обещава: Сметките за природен газ за битовите потребители няма да скочат с 60%
Дата: 09/08, 21:462 Коментара

Татуировките – интересни факти и често здавани въпроси
Дата: 09/08, 21:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия