Обявиха голяма новина за разрушаването на стадиона на ЦСКА


Дата: 18/04, 13:31

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Разрушаването на стадиона на ЦСКА „Българска армия“ може да завърши в срок до два месеца и феновете на „червените“ не трябва да имат притеснения дали ще бъде построено новото съоръжение.

Това стана ясно по време на демонстративното събаряне на части от сектор „А“.

Продължават разрушителните и демонтажни действия тук на стадион „Българска армия“ с пълна пара. Преди малко беше дадено началото и на събарянето на козирката в единия сектор, а цялата ще бъде срутена в следващите дни, каза от мястото репортерът на Нова Тв Павлета Пашкова.

Добрата новина за феновете на ЦСКА е, че се върви по план, дори и с по-бързи темпове, и се очаква демонтажът на стадиона да бъде завършен в по-рани срокове от дадения тримесечен. Цялото разрушаване ще струва около 1 милион лева, добави тя.

Интересни неща ни разказаха инженерите, архитектите и строителите на терен. Едно от тях е, че ето тази разрушителна машина, която виждате, е една от петте в света и тя разрушава и работи тук на стадион "Българска армия“. Изцяло машинно е разрушаването и не се полага ръчен труд, каза още Рашков.

Един от участниците в демонтажа – Даниел Димов от УС на „Сердика спортни имоти“, пък уточни, че това не е лека процедура, тъй като такъв стадион не е строен в последните 40 години в България и трябва да изберат най-добрата оферта.

Процесът е необратим и всеки ден имаме някакви оперативки. Всеки ден се избира, включително сме стигнали до такива неща като обшивката на съблекалнята и интериора. Аз мога да ви кажа също, че се обсъждат даже детайли по таван, по стени и по коридори, допълни той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Байдън води на Тръмп с един процент, сочи проучване
Дата: 01/05, 01:25

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 01/05, 01:20

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 01/05, 01:20

Транспортна стачка парализира Гърция на 1 май
Дата: 01/05, 01:03

Лудогорец вади умопомрачителна сума за аржентински талант
Дата: 01/05, 00:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия