Нинова ще се бори с апатията на хората


Дата: 01/05, 09:57

снимка Булфото

Според лидерът на БСП Корнелия Нинова най-големият ни враг в момента е апатията на хората. Тя посиче, че партийните листи за изборите не са довършени, защото гражданските квоти и водачите ги доуточняват в партията.

По думите ѝ хората, които БСП са поканили за коалиция и ще се съгласят, са хора, които не искат постове, а обединение.

„Чака ни днес много сериозно решение. Ще излезем с обща декларация какви са целите ни“, заяви тя.

Тя посочи, че не е разговаряла със Сергей Станишев и не смята, че е било необходимо.

По отношение на Ваня Григорова и Мая Манолова Нинова заяви, че им желае успех. „Желая успех да на дамите. Това е състезание“.

По отношение на това, че има прекалено много кандидати за изборите, ориентирани в ляво и избирателите може да се объркат, тя заяви:

„Хората са умни имат право на избор. Нашият силен капитал за БСП и какво направихме на България. Ние сме единствените, които не се поддадохме на сглобки, на паралелни държави. Не излъгахме никой, който ни изпрати в Народното събрание. Преживяхме много и разделения и удари от вън“, заяви тя пред bTV.

Нинова призна, че няма безгрешни хора и аз греша.

„Виждам, че коментаторите се съсредоточават само в ляво, но не е само в ляво, а и многото други нови субекти. Имах разговор с малка партия. Казах им „дайте да се обединим, няма да можете да минете 4-процентовата бариера“. И те ми отговориха „да, няма да може да влезем в парламента, но ако вземем 1% – ще вземем субсидия“. Потресох се“, каза още Нинова.

„БСП сме единствените, които не се поддадохме на сглобки, на паралелни държави. Не излъгахме никой, който ни изпрати в Народното събрание“, категорична бе тя.

Корнелия Нинова е разочарована, че разделението се усеща в цялото общество. „Големият ни враг е апатията на хората. Гласуването е решаване за себе си и собствения си живот“.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Черно море вдигна Сула на крака
Дата: 21/05, 21:16

Марокански скакалци съсипват реколтата ни
Дата: 21/05, 21:00

Мис България се разчувства и пропи ракия
Дата: 21/05, 20:54

Проф. Асена Сербезова: Националната здравна карта е базата, на която ние стъпваме, за да определим имаме ли нужда от ново лечебно заведение
Дата: 21/05, 20:45

РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Дата: 21/05, 20:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия