Тенис любов: Синер ще се жени за бившата на Кирьос


Дата: 06/10, 13:05

снимка: rsi.robi, Уикипедия

 

В тениса не всичко е победа, загуба, пробив, форхенд, бекхенд! Има и любов! Такава споходи световният номер 1 Яник Синер. 

Според италианските медии, той вече е сгоден. Неговата приятелка - номер 128 при дамите Анна Калинская е казала "Да!" на парти, организирано в Ню Йорк, информира БТВ. 

Двамата все още не са потвърдили новината, но Синер неведнъж е заявявал, че личният му живот няма място в социалните мрежи. 

Интересно е обаче, че неговият май вече бивш колега - Ник Кирьос, едва ли ще се поколебае да коментира. 

Анна имаше дълга и бурна връзка с австралиеца в периода 2019-2020 г. Близки до двойката разказват, че той приключил в дискотека, когато Анна замерила Ник с чаша и след това му ударила няколко звучни шамара. "Вече имах връзка с тенисист и няма да повторя никога повече!", заяви малко след раздялата тя.

Кирьос продължи по пътя си (любовен и професионален), но не изневери на стила си и наскоро коментира под негова стара снимка с Анна, качена от фен: "Втори сервис".

Австралиецът е един от застъпниците на тезата, че Синер трябва да бъде изхвърлен от тениса, след като преди месец се разкри, че италианецът е бил уличен в употреба на допинг през март, но е доказал, че няма вина при приемането му (чрез крем, попаднал в рана) и количеството е нищожно.

"Смешно е – независимо дали е случайно или нарочно. Имате положителен тест за забранено вещество (стероид) два пъти...Трябва да ви няма за две години. По този начин ефективността ви се подобрява. Масажен крем... Да, хубаво", написа тогава Кирьос. 

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кадри от силната буря във Варна
Дата: 06/10, 15:34

3,5-метрово чудовище с 30 зъба бродело в Родопите
Дата: 06/10, 15:24

Пеевски: България спешно да помогне на Босна и Херцеговина
Дата: 06/10, 15:10

Към 12:30 часа градушка като боб удари част от България
Дата: 06/10, 14:59

Вдигат пенсиите през 2025 година, но не толкова, колкото през 2024 година
Дата: 06/10, 14:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия