Издирват с европейска заповед за арест таксиметровия шофьор, помел жена в Пловдив


Дата: 05/05, 22:27

снимка: Булфото

С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски, който преди повече от три месеца блъсна възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга от държавата. Той все още не е арестуван, но властите в България са в контакт с тези на Острова. България може да иска от Англия задържане чрез европейска заповед за арест заради сключено споразумение между властите.

Последно Килиджийски е намираше в малко градче в Англия. За локацията му съобщи жена, която бе приютила него, жена му и детето ѝ. След това тя бе подлъгана от семейството, че ще получи пари за престоя им, но до днешна дата не може да се свърже с тях, за да вземе сумата, пише TrafficNews.

Катастрофата стана на 18 февруари в центъра на Пловдив, а пострадалата 60-годишна жена преминавала на пешеходна пътека. Според разследващи шофьорът не е намалил скоростта преди удара. След това пострадалата е била откарана в болница, където се разбира, че е със счупен таз и фрактура на ръката. От видеото, с което медията разполага се вижда как Килиджийски помита жената, но дори не спира, а потегля с мръсна газ.

След инцидента Районният съд в Пловдив го освободи срещу символична гаранция, въпреки безумното престъпление, което извърши мъжът. Веднага след това, държавното обвинение беше протестирало пускането на Килиджийски. За да избегне правосъдието, мъжът напусна пределите на България през границата ни със Сърбия, въпреки че е и с отнета книжка. По тази причина делото пред Окръжен съд се проведе без неговото присъствие и задочно му бе наложен арест.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 18/05, 21:30

Кеворк Кеворкян: Има от какво да се плашим
Дата: 18/05, 21:281 Коментар

Волейболистките ни понесоха четвърта поредна загуба в Лигата на нациите
Дата: 18/05, 21:13

С жалба до съда: Оспорват условията за отпускане на медицински храни
Дата: 18/05, 21:02

Отново ще видим полярното сияние
Дата: 18/05, 20:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия