Борислав Гуцанов, водач на листата на БСП във Варна и Шумен: Само гласът за БСП ще пребори мафията и паралелната държава на “сглобката” с любезното съдействие на ДПС


Дата: 15/05, 10:03

Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на България във военен конфликт с глас за номер 24, призова социалистът

 

Важно е да не се повтори още една порция от същото, което гледахме през последните месеци, защото това, което се случваше - беше равносилно в много от случаите на национално предателство. Това каза по време на дебата в предаването “Тази сутрин” по btv водачът на листата на БСП във Варна и Шумен Борислав Гуцанов.

“Давам примери с няколко от фактите - може ли ние да подаряваме оборудването за „Белене“, когато можеше тази атомна централа да започне да работи и то само срещу 5 милиарда евро. Тези пари да се върнат в рамките на около четири години, защото не може това мнозинство, което преди малко си подават топката и отново са готови да подпишат подобни споразумения, да коментират така лековата какво се случва през последните месеци”, каза Гуцанов в ефира на националната телевизия. “Налице е национално предателство - два пъти се подписва договор, от който губим дори национален суверенитет срещу 30 милиарда да бъде построена централа в Козлодуй по една технология, която я няма никъде по света, чужда държава определя кой и как да строи включително и фирмите, които да бъдат там. Това не е ли национално предателство?”, категоричен беше варненският водач на социалистите.

“Да сразим демографската катастрофа с всички социални пакети, предлагани от БСП! Да се изправим срещу корупцията и да върнем диалога в политиката. Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на България във военен конфликт! Само БСП може да гарантира това”, бяха финалните думи на Гуцанов към избирателите.

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Вучич за Геноцида в Сребреница: България ме разочарова
Дата: 29/05, 09:30

Майка на дете в критично състояние: Казаха ми да се помоля на поп, отколкото на хората в Спешното
Дата: 29/05, 09:24

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 09:10

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 09:10

Два варненски района днес остават без вода
Дата: 29/05, 09:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия