Актрисата Елени Декидис: Кръстницата ми спря да ми говори заради Стефан Данаилов


Дата: 08/05, 11:01

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Актрисата и продуцент Елени Декидис е имала неприятен личен момент, след като е влязла в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ, въпреки че се провалила с пеенето.

Преди това тя е била приета с Новогръцка фиология в Софийския университет и се превърнала в гордостта на гръцката й фамилия, но когато я приели и в НАТФИЗ, родената в Сливен хубавица е избрала да учи там.

Нашите се зарадваха, но кръстницата ми, която е в Гърция, повече не ми проговори. Тя е религиозна и смяташе, че най-накрая като науча гръцки, ще мога адекватно да общувам с тях. Майка й звъннала, тя й затворила телефона и един път съм я виждала оттогава, заяви в „Преди обед“ Елени.

Последната допуска, че Стефан Данаилов я харесал на  предварителните курсове, на които студентите се записват, за да ги видят преподавателите.

Толкова се бях притеснила, че получих алергия на лицето и едвам се гримирах. За мен това бе загубена кауза, тъй като с това лице и при положение че Стефан Данаилов харесва красиви жени, а аз съм с алергия, мислех, че нямам шанс, но..., добави Елени.

Първата ни лекция бе Министерството на културата. Бяхме момичета на по 18-19 години, когато Стефан Данаилов ни взе. Имаше една голяма кутия бонбони и той каза: Започваме, каза още актрисата.

Оттогава вече знаех, че мястото ми е в културата. Стефан Данаилов беше министър на културата и тези 4 години бяха динамичен период, в който аз следвах, но въпреки че беше много зает той идваше при нас и ни отделяше време, спомни си по бТВ Елени Декидис.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Михаела и Венци спечелиха “Един за друг”
Дата: 19/05, 22:59

Късна драма остави Майорка в елита
Дата: 19/05, 22:42

Черно море нанесе историческа загуба на Лудогорец
Дата: 19/05, 22:281 Коментар

Страхотен Черно море постигна историческа победа срещу Лудогорец
Дата: 19/05, 22:26

Десподов и ПАОК спечелиха титлата на Гърция
Дата: 19/05, 22:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия