Пострадалата при удара от кола с мигранти: Преживях ад и никой не ми се извини, че ме набедиха в употреба на наркотици


Дата: 23/09, 09:51

Кадър: Нова

След катастрофата, ареста и унижението пострадалата при сблъсъка с кола с мигранти в София, на която часове по-късно беше направен полеви тест за дрога и беше задържана за 16 часа на фона на травмите си, е невинна. В събота вътрешният министър Атанас Илков съобщи, че кръвната проба на Антоанета Борисова е отрицателна, без следи от наркотици и забранени вещества. Това означава, че тестът, заради който жената беше третирана като престъпник, е фалшив. Преди дни тя си направи допълнително паралелно кръвно изследване в Съдебна медицина, което също показва, че кръвта ѝ е чиста от наркотични вещества.

„Ще си потърся правата. Ще стигна, докъдето трябва. Защото всичко, което преживях, беше един ад. Има много подобни случаи, за които хората си носят последствията. Остават без работа, биват набедени, че употребяват наркотици пред обществото. До излизане наяве на истината, а именно, че не употребяват, им се нанасят трайни психически травми", каза в ефира на „Здравей, България” пострадалата при катастрофата с автомобил с 11 мигранти.

По думите ѝ шофьорската ѝ книжка все още е отнета. "Очаквах някой да ми се обади, за да ми се извини за причиненото неудобство, но до момента никой не го е направил. Затова ще обжалвам всичко - задържането, неправомерното отнемане на свидетелството за правоуправление", подчерта Борисова. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Има ли изненади при наредбата на кандидат-депутатските листи
Дата: 23/09, 11:501 Коментар

Кичка Бодурова се скара на „Гласът на България”
Дата: 23/09, 11:32

Бивш шеф на КАТ предупреди за приближаваща опасност
Дата: 23/09, 11:30

Кола "кацна" върху мантинелата по АМ "Хемус", движението в района е затруднено
Дата: 23/09, 11:142 Коментара

Почина Милен Люцканов
Дата: 23/09, 11:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия