Хороскоп за 15 май сряда: Никакви оферти да не приема зодия


Дата: 14/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Рак да не приема никакви предложения, особено свързани с бизнес.

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Онова препятствие, което сте се опитвате да отместите, така и не се е помръднало от мястото си, но за щасте е дошло идеално време да се използва нова тактика. Внезапно може да Ви осени свежа мисъл, която да Ви покаже как да избегнете онова, което Ви пречи, без да си блъскате главата в него. Вероятно това ще стане по-бързо, ако успеете да устроите мозъчен щурм. Неочаквано там, където е имало само един отговор, ще видите още няколко възможности, а това, което Ви се е струвало трудно, ще се разреши мигновено пред очите Ви.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.
 

Близнаци

Не провокирайте съдбата – днес няма да Ви е излишен малко здрав консерватизъм. По-малко експерименти, повече предпазливост и благоразумие - към този принцип трябва да се придържате през първата половина на деня. Това най-вече се отнася за онези, които възнамеряват да влязат в някаква нова роля: много е важно: да останат самите себе си.

Дори и когато разпускате, ще се изхитрите да решавате ефективно професионални проблеми, да завързвате полезни запознанства и въобще - да прекарвате времето си полезно.


 

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

По-добре днес не приемайте никакви оферти. 
 

Лъв

Далеч не всяко решение, което вземате, е от първостепенна важност, но има някои много важни работи, които се маскират като съвсем ежедневни неща. Помислете как всяка дреболия може да влияе на Вашето бъдеще. Внимателно обмисляйте всяко свое действие, особено в професионалната сфера и акуратно заобикаляйте всички остри ъгли. Възможно е това да забави придвижването Ви напред, но пък ще бъде много по-безопасно.
 

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

Протегнете ръка за да помогнете на този, който има нужда от нея! И нищо не искайте в замяна на Вашето съдействие. Благородството Ви ще се откупи стократно, а и ще се почувствате много важен и нужен човек. Освен това Ващата половинка ще може да се гордее с Вас, без да е нужно да скрива своята гордост...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.
 

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.
 

Водолей

Днес, както никога до сега, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови усещания, нова музика, култура, кино, филм или ястие. Новите впечатления ще Ви помогнат да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови идеи. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали възможност да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо необикновено. Намерете източника на техните мотиви и постъпки, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на съвършено нов път.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна - много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жълт код за интензивни валежи в седем области в сряда
Дата: 29/05, 04:00

Тази нощ за четири часа ще се ограничи движението в тунел „Топли дол“
Дата: 29/05, 03:00

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 02:50

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 02:50

Евродоклад: Водата за къпане в България е сред най-качествените
Дата: 29/05, 02:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия