Екатерина Поптодорова: Решението на Джо Байдън закъсня


Дата: 22/07, 17:06

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Бивш посланик на България в САЩ каза как трябва да постъпят демократите с Камала Харис, която се очертава като следващия техен кандидат в битката с Доналд Тръмп.

Според Екатерина Поптодорова в дните, които остават до така наречения открит избор по време на самата конвенция на 19 август, е важно за Камала Харис и за цялата Демократическа партия да успеят да консолидират подкрепа около нея.

Тя имаше предишнни успешни периоди, но имаше съмнения за нейната кандидатура още като вицепрезидент, така че е имало винаги разделено мнение по отношение на нея. Но аз си мисля, че когато си пред толкова тежък и толкова голям залог, всички такива харесвания, нехаресвания и дразнения, те трябва да бяхте да бъдат затиснати и да е ясно, че единственият ход, който дава повече надежда, е да убедиш по тази кандидатура и с нея да влязат в момента на 19 август, заяви в „Пресечна точка“ Поптодорова.

Според нея Байдън е закъснял с решението да се оттегли от битката за втори мандат за президент и по-правилно е било да го направи на частичните избори, както е постъпил например преди години Линдън Джонсън.

Байдън се оттегли в последния възможен момент, когато не остава много време дори за вътрешно прегрупиране, а камо ли да се прави външната кампания с убеждаване на онези колебливи щати и съответно гласоподаватели, които са необходими и на единия, и на другия за победата, каза още по Нова Тв нашият дипломат.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Цанко Цанков постигна целта си да преплува 100 км във водите на Дунав
Дата: 06/09, 22:04

Къци ошашави феновете си: Като умра искам да видя тези неща
Дата: 06/09, 21:551 Коментар

Радев: Днес отдаваме почит към хората, които пометоха границите на историческа несправедливост
Дата: 06/09, 21:46

Незабравима заря в Пловдив за Съединението
Дата: 06/09, 21:41

Цанко Цанков плува 100 км по Дунав в опит за световен рекорд и с послание за мир
Дата: 06/09, 21:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия