Хороскоп за 17 юни понеделник: Да не консумира сол зодия


Дата: 16/06, 19:30

Солта няма почти никакви полезни свойства за организма, а в по-големи количества е особен вредна в жегата. Зодия Лъв да я избягва и да наблегне на здравословна храна днес.

Ето целия хороскоп на Ламята:

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Във всеки един от конфликтите си, обезателно бъдете по-високо. Дайте възможност на агресивния водач със свистене да се промъкне и да застане редом с Вас и само се усмихнете, ако някой се опита да Ви обвини в собствените си грехове. Вашата зрелост ще бъде достатъчен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на емоциите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична гледна точка към днешната ситуация.
 

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са много, но да се възползвате от тях не е така лесно. Днес звездите Ви изкушават по всякакъв начин, проверявайки Ви за трвърдост на характера и вярност на принципи. Помнете, че на последните не трябва да изневерявате по никакъв начин и в никакъв случай. Колкото по-последователни бъдете в своите постъпки и решения, толкова по-добри резултати ще постигнете в крайна сметка. Подкрепата на близките Ви радва и въодушевява. Днес дори и хора, обичайно щедри на забележки, няма да се скъпят на комплименти и думи на одобрение. Нараства творческия Ви потенциал и се появяват отлични идеи, които успешно ще реализирате в скоро време.
 

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Не консумирайте сол. 
 

Дева

На Вашия любим човек днес ще се иска да направи така днес, че да Ви бъде още по-скъп, нужен и близък. Начинът, по който иска да направи това, за сега е загадка, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази загадка, ще бъде приятно за Вас!
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня спокойно, като избягвате излишните сътресения и ако не се опитвате да решавате свръхсложни задачи. Умението да се задоволявате с малко и точно да оценявате своите възможности ще са Ви нужни, ако планирате да посветите деня си на преодоляване на професионални трудности. Финансовата картина е стабилна. Може да се правят големи покупки и крупни инвестиции - няма да похарчите парите си напразно. Старайте се да избягвате както физическите, така и емоционалните натоварвания, защото може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
 

Стрелец

Острите противоречия днес ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена обстановка. Общувайки с приятели, а даже и с противници, подчертайте онова, което ви обединява и не предизвиквайте никого без крайна необходимост. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и надежда. Недостатъците ще се окажат по-търпими а трудностите – преодолими. Това е прекрасен момент за организиране на дружески срещи, в това число всевъзможни игри и вечер на спомените.
 

Козирог

Ключът към проблемите, които възникват днес неочаквано и сякаш случайно , се крие в миналото. Днешните трудности са своеобразно заплащане на отдавнашни грешки и недовършени работи. Така че бъдете готови към ретроспективен анализ, и при това - доста критичен. Без него няма да успеете да промените ситуацията. Не би било зле внимателно да изслушвате и хората, които казват истината право в очите, дори и тя да е неприятна . От тях ще научите нещо твърде важно. Личните отношения днес сякаш ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е очевидно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете напразно.
 

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.
 

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 26/06, 05:20

Мик Шумахер е готов за тестовете с тима на "Алпин"
Дата: 26/06, 05:00

Фестивал на знанието събра умници от цяла България
Дата: 26/06, 04:30

Кралят на лятото: ленът и ползите, които носи на цялото семейство
Дата: 26/06, 04:00

До 35 градуса в сряда
Дата: 26/06, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия