Хороскоп за 21 май вторник: Да изхвърли стара вещ от дома си зодия


Дата: 20/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Стрелец да изхвърли от дома си стара вещ.

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на Вашия интелект. Ерудиция също ще Ви е нужна, но тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а днес ще има кой да го оцени.

Телец

Очаква Ви приятен ден, много подходящ за общуване, приятелски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки много поводи за радост и веселие. Лесно ще се справяте с домашните задължения. Ще се появят нови идеи и планове. Финансовата ситуация е благоприятна и ще може да правите по-едри покупки. През втората половина на деня са вероятни пътувания, които ще бъдат уморителни, но успешни. Денят е подходящ за обсъждане и начало на съвместни проекти.
 

Близнаци

Днес е благоприятен ден, за да запознаете своя любим човек с родителите и приятелите си - въобще - с тези, които са Ви скъпи и близки. Именно през този ден е голяма вероятността , те взаимно да се харесат и по-късно да имат желание, да продължат общуването.
 

Рак

Днес ще почувствате особена отговорност за Вашия любим човек. Даже тази отговорност ще бъде толкова голяма, а Вашите възможности - толкова незначителни, че този дисонанс много ще Ви изплаши и разстрои. Впрочем, с Ваша помощ нещо все пак може да се измени.
 

Лъв

Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.
 

Скорпион

Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа!

Намерете място, на което бихте искали да се проявите.

Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нужжждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно.
 

Стрелец

Възможно е да се опитате да си направите експерименти с нови стилове на живеене, както и да завържете приятелство с интересни и знаещи хора. Освен това денят е прекрасен за търговия с акции, а и за търсене на финансова подкрепа за своите идеи, а също и за творческите си проекти.

Изхвърлете някакви стара вещ от дома си.
 

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.
 

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.
 

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи - има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проф. Коларова: Оттук нататък в България ще управляват коалиции от две или повече партии
Дата: 03/06, 10:54

Ивет Стайкова, подсъдима за убийството на Виолета Донева, пред съда: Безкрайно обичам баба си и ужасно съжалявам
Дата: 03/06, 10:52

На АМ "Тракия": Шофьор е заснет да кара с 221 км/ч
Дата: 03/06, 10:481 Коментар

Хванаха 17 мигранти в бус край Враца
Дата: 03/06, 10:421 Коментар

Немски гигант в България съкращава по 39 души на месец
Дата: 03/06, 10:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия