Борисов с извънредно предупреждение към Кирил Петков


Дата: 05/07, 09:43

Кадър: Бойко Борисов, фейсбук

Бойко Борисов се включи на живо и направи извънредно предупреждение към Кирил Петков.

Бившият премиер Бойко Борисов и негови колеги от ГЕРБ дадоха извънреден брифинг пред журналисти.

"Най-мащабното купуване на гласове в историята се провежда в българския парламент", каза той, цитиран от "Дарик". 

По думите му в момента освен пари за отцепници, се предлагат и "колосални суми", за да не влязат на гласуване. 

"Да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа", уточни Борисов.

"Така са се вкопчили в тази власт, че въобще не забелязвят какво се случва около тях", каза той. 

Той показа "реалните социологии", позовавайки се от частичните местни избори от миналата седмица. Борисов показа гордо резултатите от вота за кмет на Нова Загора. Там кандидатът на ГЕРБ спечели на първи тур. 

Корумпират депутати, купуват по 10 хил. лв. на ден, на час, по апартаменти, по лаборатории. И това става пред очите на умните и красивите, каза още лидерът на ГЕРБ. Той обаче не изнесе конкретни данни за купуване на народни представители - на ГЕРБ или други. 

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това, предаде Днес.бг.
Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че Русия не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Служебният премиер обеща до 15 май да бъдат изплатени парите на земеделците
Дата: 24/04, 20:30

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 20:30

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 20:30

Шефът на ЦИК: Не очаквам на изборите да има хаос
Дата: 24/04, 20:08

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 20:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия