Бет365 - Всичко за затварянето на залог


Дата: 19/04, 13:08

Ако трябва да се назове едно нещо, което тотално преобрази спортните залагания, това е възможността за кеш аут на фишове. И за това основна отговорност носи букмейкъра Бет365, който е глобално известен и предпочитан. Това е платформата, която инвестира най-много усилия в развитието на “Затвори залог”, като не престава да го развива до ден днешен.

Ако все пак някой не знае, нека разгледаме какво значи да затвориш залог

По-традиционните залагащи знаят, че когато направиш залог, той е сложен. Особено, ако става въпрос за спортно събитие, което вече е стартирало и все още не е завършено. Каквото си записал на фиша - това е. Но в онлайн залозите, това всъщност не е непременно така. Точно обратното.

На практика “Затвори Залог” променя фундамента на спортните предвиждания. Защото той ти позволява да реализираш фиша си без да е приключила срещата или да е ясен изхода от конкретния залог, ако той може да е наличен преди това.

Това може да се случи както на печалба, така и на загуба

Всички спортни събития ли могат да се “затварят”

По принцип опцията за кеш аут на залог е налична за доста събития, мачове и пазари - както предварително, така и на живо. Може да се използва както в талони с единичен, така и с множествен залог. Все пак трябва да знаете, че нямате гаранция за достъпността на затварянето на залог по всяко време и във всички случаи.

Също така, дори опцията да е налична преди началото на срещата, ако тя не е достъпна “На живо” в сайта, няма да можете да затваряте в реално време. Същото важи и ако даден пазар е наличен, но след това бъде блокиран.

Как мога да затворя залога си?

Когато вече си извършил някакъв залог, можеш по всяко време да провериш дали може да се затвори.

Сумата се определя според случилото се в събитието, на какъв етап е то и какви са вероятностите да се случи успешен или неуспешен изход от предвиждането в оставащото време. Ако опцията е налична и тази сума те устройва, просто трябва да натиснеш “Затвори залог”. Това ще стартира процеса, който не отнема почти никакво време. При успешно затваряне на залога ще получиш известие и сумата ще бъде кредитирана по твоята сметка моментално.

След момента на реализираното затваряне, крайният резултат на срещата вече няма значение, дори да е негативен спрямо вашата прогноза.

Отвъд класическия вариант, вече се предлагат и допълнителни опции:

Частично затваряне на залог

Тази опция позволява, да затвориш само част от фиша си, например реализирайки част от печалбата. Останалата част от залога ще продължи да бъде активна до следващо частично или напълно затваряне (ако е налично) или до определянето на изхода за предвиждането.

За целта е на разположение плъзгач, чрез който пропорционално да се настрои каква част да бъде реализирана моментално и коя да остане “в игра”. При избор на опцията за частично затваряне, предложената сума вече ще се отнася само за частта от залога, която искаш да затвориш.Частично могат да се затварят някои единични залози, прави колонки и някои множествени залози.

За единичните и правите колонки е ясно какъв е процесът. При множествените залози има някои особености.

Минималната сума, която може да затворим като част от общия залог, зависи от стойността на сумата, която вече е сигурна след познат залог или селекция. Когато реализираме частичното затваряне, останалата част от залога се разпределя по равно измежду останалите предстоящи събития. Вече уреденият залог не участва в изчисляването на последващи затваряния или уреждането на залога.

При фиш с 5 селекции, ако 2 от тях са вече успешни сумата ще бъде печалбата от двата успешни залога, плюс общата предложената сума за частично затваряне на срещите. След това останалата сума за залог ще бъде разпределена между останалите 3 селекции.

А какво е автоматично затваряне на залог?

След като направиш предвиждане можеш да създадеш така нареченото правило за неговото автоматично затваряне. Така дори без твой надзор, ако предложената сума стигне до или над заложената в правилото сума, залогът ще бъде уреден. Без да трябва да го заявяваш втори път. Разбира се, ако затварянето на залог е налично. В противен случай залогът ще бъде уреден според крайния изход.

Ако искаш да зададеш такова правило, просто натисни на колелцето до бутона “Затвори залог” и задай сумата.

За някои залози можеш предварително да заявиш автоматично затваряне на част от залога, не само на целия.

След като си задал и приложил правилата, ако те са зададени успешно, ще видиш зелен индикатор за това. По всяко време можеш да премахнеш правилото. Ако затвориш залога сам, правилото за автоматично затваряне автоматично се премахва.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешния ден рожден ден има Тончо Токмакчиев
Дата: 02/05, 02:40

Одеса отново бе подложена на ракетна атака
Дата: 02/05, 01:24

Зеленски уволни висш служител на разузнаването
Дата: 02/05, 01:12

Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 02/05, 01:10

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 02/05, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия