Пеевски: Няма да изключим 14-те депутати, гласували "против", с Доган продължаваме заедно


Дата: 04/07, 13:31

Булфото

Парламентарната група на ДПС няма да изключи 14-те депутати, които гласуваха против кандидатурата на Росен Желязков за министър-председател. Това заяви председателят на партията Делян Пеевски, цитиран от БНТ.

"Няма да изключвам тези депутати, а само хора са изключени, които са поискали организациите. Няма нито един изключен от мен мовек.

ДПС не се разцепва. Може да сме имали различия по тези теми с господин Доган. Прибързана радост на проруските и другите партии - ДПС ще бъде монолитно и с господин Доган, както двамата сме го правили, ДПС ще върви напред и ще има все по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи и да интригантства.

Моите различия са към определени хора, искам да се чува гласа на регионите и който не харесват хората, не искам да е депутат и да се бърка в организациите и да ги мачка.

Държа хората на ДПс спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с господин Доган ще бъдем заедно", заяви Пеевски в кулоарите на парламента.

ДПС ще върне втория мандат за съставяне на правителство, каза още Пеевски и призова президента да ускори процедурата и да се ходи на избори.

"Вторият мандат няма подкрепа да се случи - те ясно го заявиха ПП-ДБ и ГЕРБ и то обезсмисля нещата. Затова призовавам президента да забърза процедурата, да не я бави. Ще отидем, ще върнем мандата след като го получим веднага. Третият мандат се вижда също, че няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори. Огромна грешка е, наливаме в разрухата на държавата. Всички хора по места искат правителство", коментира той.

Пеевски коментира и работата на другия председател на ДПС - Джевдет Чакъров.

"Чакъров си има точни функции и да си ги изпълнява, които са тясно формулирани и са негова отговорност. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина от ДПС. ДПС няма да се разцепи и няма да позволя на дребни интриганти да мътят и неговата глава, и моята глава", заяви той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за неделя
Дата: 07/07, 07:01

Слънчево и горещо в неделя
Дата: 07/07, 04:00

На 7 юли рожден ден има Антон Радичев
Дата: 07/07, 03:00

Куман: Никой не очакваше да стигнем дотук
Дата: 07/07, 02:00

Франция гласува днес
Дата: 07/07, 01:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия