Меси с пет асистенции и гол


Дата: 05/05, 09:20

снимка: instagram/intermiamicf 

Аржентинецът Лионел Меси записа рекордните в историята на Мейджър Лийг Сокър пет асистенции при победата на Интер Маями с 6:2 над гостуващия Ню Йорк Ред Булс в двубой от поредния кръг на шампионата на САЩ и Канада.

До почивката домакините от Маями изоставаха с 0:1 след гол на Данте Ванзир, но всичко в играта на "розовите" се промени с началото на второто полувреме, когато в игра влезе новото попълние Матиас Рохас, предава БТА. 

Парагваецът изравни в 48-мата минута след първата асистенция на Меси, а две минути по-късно точно аржентинецът направи пълен обрат, този път след асистенция на Луис Суарес

В 62-рата минута отново Рохас бе точен за 3:1, а между 69-ата и 81-вата минута дойдоха минутите на Суарес, който използва три подавания на Меси, за да запише хеттрик на сметката си.

Крайното 6:2 бе оформено от шведа Емил Форсберг от дузпа дълбоко в добавеното време, като така той направи малко по-почетна загубата на нюйоркчани.

В друг мач от тази нощ тимът на Монреал загуби с 1:4 при визитата си на Нешвил. Българският национал Доминик Янков не бе в групата на канадския състав за визитата.

В класирането в Източната конференция начело е Интер Маями с 24 точки от 12 мача. На Запад лидер е Реал Солт Лейк с 21 точки, но от 11 мача. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Заподозреният за тежкото убийство в Новачене остава в ареста
Дата: 18/05, 20:10

Хванаха мъж, издирван с червена бюлетина от Интерпол
Дата: 18/05, 19:55

Шофьор избяга след гонка с полицията в Русе
Дата: 18/05, 19:40

Румен Радев разговаря с президента на Косово
Дата: 18/05, 19:31

Хороскоп за 19 май неделя: Една дума да каже зодия
Дата: 18/05, 19:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия