Треньорът на Базел се чуди: Какво се е случило с националния ви отбор от времето на Стоичков насам?


Дата: 17/08, 19:40

Снимка: Булфото, архив

"Къде е Мартин Петров? Какво се е случило с българския национален отбор по футбол от времето на Христо Стоичков насам?".

Тези въпроси зададе учуденият треньор на Базел Александър Фрай по време на пресконференцияпреди първия мач с ЦСКА от плейофите в Лигата на конференциите, който е утре от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Фрай и Мартин Петров са играли една година заедно в Сервет (Женева), а след това са се засичали по германските терени в Бундеслигата, когато българското крило носеше екипа на Волфсбург. "Мартин беше много добър футболист“, каза Фрай, който има три сезона в Борусия (Дортмунд), пише Dsport. 

„Не знам колко публика ще дойде, но когато има хора, винаги става по-интересно и по-динамично. Ние сме дошли да покажем какво можем. Желанието естествено е да постигнем резултат, който е да е добър преди реванша. Но реалностите са такива, че ЦСКА ще направи всичко възможно, за да не се случи това, коментира той очакванията си за утрешната среща“.

Попитан дали е запознат с проблемите на ЦСКА, той отговори: „Както всеки отбор, така и ЦСКА си има своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от това“.

„Историята няма отношение към мачовете, защото история. Играчите са съвсем различни. Да, ние не сме в добро състояние, имаме прекалено малко точки в първенството. Срещу Лугано не се представихме добре и сега целта е да подобрим нещата. ЦСКА съм ги гледал по телевизията. Но в Европа са два мача и който се класира, ще се класира след два мача“, завърши Фрай.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Без СМС плащаме "Синя зона" през телефона
Дата: 29/03, 15:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 15:40

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 15:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 15:40

Цънцарова се тюхка, че изтървала лесни пари покрай Гришо
Дата: 29/03, 15:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия