Боби Гьорев от Малта: Напред, Спартак


Дата: 06/07, 08:43

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка фейсбук, Борислав Гьорев

Легендата на Спартак Борислав Гьорев изрази задоволство, че неговият любим тим се е завърнал в елита след 13 години и му пожела успех. Боби живее от години в Малта, където работи с футболни таланти и стана тамплиер.

"Често се чувам с приятели и бивши съотборници, и следя какво се случва със Спартак. Много страдахме, но вече се върнахме на правилния път и съм убеден, че ще продължим да вървим по него. Щастлив съм също, че стадионът е реновиран и скоро ще бъде в завършен вид. Това ще остане за следващите поколения и фенове, които се надявам, че ще го пълнят, за да изпитват емоции от играта на тима", заяви за "Петел" Гьорев от Малта.

"Оттук нататък се надявам Спартак да играе само в елита, тъм където му е мястото. Планирам през август да се върна за кратко в България и ако всичко е наред, ще посетя някой мач на отбора. Искам да пожелая успех на всички, които работят в Спартак и неговите привърженици. Напред, Спартак", допълни Гьорев.

Борислав Гьорев бе основен халф в най-успешния отбор на "соколите" в историята - този от периода 1982/1984, когато игра финал за Купата на България, стигна до втория кръг в европейския турнир за КНК и спечели бронзовите медали в групата на майсторите.

В Европа варненци срещнаха Манчестър Юнайтед и досега си остават единствения български тим, играл официални мачове срещу световния гранд. 

Спартак изгуби на 1/8-финала от Брайън Робсън и компания с 1:2 у дома и 0:2 в Манчестър, като Гьорев e през цялото време на терена и в двете срещи.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 22:20

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 22:20

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 22:20

Много тежка катастрофа преди час във Варна
Дата: 28/03, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия