Пет идеи за вкусен летен обяд с до 50% отстъпка от Lidl


Дата: 20/07, 11:20

Горещите месеци от годината отново са тук, а покрай тях е добре човек да помисли за няколко подходящи идеи, с които да си приготви вкусен летен обяд. През този сезон на почит са леките и свежи храни, като салати, сандвичи и разхлаждащи десерти, а по този повод Lidl има прекрасно решение с отстъпки за това. До края на юли всички клиенти на веригата могат да открият над 50 висококачествени хранителни и нехранителни продукта от разнообразни категории с до 50% намаление на цената. Акцията “Lidl сваля цените” е валидна за всички 129 магазина на веригата в страната и отразява ангажимента на компанията да продължава да помага за облекчаване на бюджета на домакинствата, като въвежда разнообразни начини за спестяване.

 

За тази цел подбрахме пет изкушаващи апетита вкусотии, с които може да си приготвите ненатоварващ бюджета летен обяд.

 

Ако искате похапването тези дни да изобилства от лекота и интересен вкус, то Lidl имат точното решение за вас. До края на юли във веригата ще откриете превъзходни стъклени нудли, които се предлагат с 50% отстъпка на цена 0,84 лв. Те са идеален вариант в комбинация с различни морски дарове или с любимите през този период от годината сезонни зеленчуци. Стъкленият им вид се дължи на нишестето от боб, което се използва за приготвянето им, а вкусът на този азиатски деликатес е наистина свеж и забележителен.   

 

Друга отлична идея от Lidl за бюджетен летен обяд е вкусният салам мортадела във вариации класик или с чушка, който се предлага в опаковка от 600 г. и цена 2,29 лв., вместо 3,49 лв. Поставен върху прясно изпечена филийка и гарниран със свежа зеленина, той е точното решение, когато искате да си приготвите нещо бързо и изключително вкусно. Особено, ако за хрупкава основа изберете новите предложения от хляб с квас от “Фурната на Lidl”, то със сигурност ще си спретнете един прекрасен и ароматен сандвич подходящ за по-топлите дни. Ако не сте почитатели на сандвича с мортадела, а по-скоро обичате от време на време да си похапвате нещо любимо от детството, то в този случай може да изберете още един продукт от акцията “Lidl сваля цените”, а именно деликатесната шунка от свински бут Pikok, която не съдържа механично отделено месо (МОМ) и се предлага в опаковка от 200 г. и цена 2,99 лв. вместо 3,49 лв.

 

Едва ли има нещо по-хубаво от десерт, с който да се подсладите след засищащо похапване. Акцията “Lidl сваля цените” има решение и за това, като до края на юли може да откриете вкусно плодово мляко Pilos в различни видове с 50% отстъпка на цена 1,29 лв. Ако пък искате да се разхладите с освежаващо питие, то може да го направите с обичаната от малки и големи плодова напитка Мултивитамин на марката Solevita, която се предлага в опаковка от 2 литра и с 37% намаление на цена 1,69 лв.   

 

Това е само една малка част от множеството намалени предложения, които може да откриете във всички магазини на Lidl в страната. Разгледайте седмичната брошура на веригата и открийте още много достъпни и разнообразни продукти, с които може да си приготвите превъзходен летен обяд. Да ви е вкусно!

 

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Главчев иска до четвъртък номинациите за еврокомисар
Дата: 27/08, 13:08

Започва се: До 40 литра на квадрат дъжд чакат в части от страната
Дата: 27/08, 12:52

Нова тв: Война в съда за наследството на милионер от Бургас с имоти и във Варна
Дата: 27/08, 12:521 Коментар

Вдовица на български милионер даде пример на всяка жена: Не бягай от това, което те плаши
Дата: 27/08, 12:481 Коментар

Българска звезда от Евровизия затвори устата на всички с новата си приятелка
Дата: 27/08, 12:383 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия