Тръмп и Байдън излизат един срещу друг в президентски дебат


Дата: 16/06, 07:52

кадър: Бтв

Остават по-малко от две седмици до първия президентски дебат за изборния цикъл през 2024 г. Доналд Тръмп и Джо Байдън ще излязат един срещу друг пред CNN. Медията публикува допълнителни подробности за правилата, договорени с кампаниите на двамата президенти.

Дебатът, който ще бъде воден от Джейк Тапър и Дана Баш в Атланта на 27 юни, ще отбележи първия личен сблъсък в кампанията тази година. И двамата кандидати са приели поканата на телевизията и са се съгласили да приемат параметрите и формата на дебата, както е посочено в писмата, изпратени от телевизията до кампаниите през май.

Според мрежата 90-минутният дебат ще включва две рекламни паузи, като през това време служителите на кампанията нямат право да контактуват със своя кандидат. И двамата се съгласиха да се явят на единна трибуна, а позициите им на нея ще бъдат определени чрез хвърляне на монета.

Микрофоните ще бъдат изключени по време на дебата, с изключение на кандидата, чийто ред е да говори. Въпреки, че на сцената няма да се допускат реквизити или предварително написани бележки, на кандидатите ще бъдат дадени химикалка, лист хартия и бутилка вода, допълва Нова тв. 

Някои аспекти на дебата, включително отсъствието на аудитория в студиото, ще се различават от предишните дебати. Но както и в миналото, модераторите "ще използват всички средства, с които разполагат, за да наложат спазването на времето и да осигурят цивилизована дискусия", според телевизията.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сирените виха два пъти през нощта и тази сутрин в Габрово
Дата: 23/06, 21:46

Тази вечер вдигнаха медицинския хеликоптер заради мъж, пострадал тежко в катастрофа
Дата: 23/06, 21:24

Днес жителите на Панагюрище отново отидоха до избирателните урни
Дата: 23/06, 21:04

100 кила: Ако искате децата ви да станат зеленчуци, тикнете им телефон в ръцете
Дата: 23/06, 20:491 Коментар

Тошко Йорданов предлага правителство с Възраждане и ПП-ДБ
Дата: 23/06, 20:421 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия