Обявиха цената за глас за изборите


Дата: 28/04, 13:53

Булфото

На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас достигат цифри като 500 лв. на глас, спасител няма, всичко зависи от избирателите, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в предаването на БНР "Неделя 150".

На въпрос покровителствал ли е "канали", Петков заяви: "Гарантирам с главата си, че аз, Асен Василев и акад. Николай Денков не са откраднали една стотинка."

Помолен да коментира проверките на ДАНС срещу него, Кирил Петков обясни, че става дума за една неправителствена организация, в която участвал, за да бъдат запазени три плажа по Черноморието.

"Излязох от нея през 2021 г. - допълни Петков. - Изведнъж в предизборната кампания поредният фишек от ДАНС "Петков е излязъл от тази кауза". Пълен абсурд! Едновременно с това излезе, че съм си слагал всеки месец и ботокс. Очевидно не могат да ни преборят и искат да ни заровят в калта с бухалката ДАНС. Няма да им се връзваме, хубавото е, че плажовете Корал, Кара дере и Иракли и 500 метра зад тях са запазени."

"Ние казахме, че без реформи в службите, в съдебната система, регулаторите няма да продължим - обясни той. - От другата страна ченгетата чуха, че искаме да ги сменяме. А единственото, което искаме е честни конкурси, не двама души с телефони като Пеевски, който да им звъни и да ги командва какво да правят. Когато играеш срещу всички ченгета в държавата, естествено ще се опитат да те очернят. Само в ДАНС са над 2 хил. души, всеки ден могат да измислят по нещо."

Според него причината за всичко е една голяма грешка.

"Трябва да си я признаем, не осъзнавахме колко Бойко Борисов е зависим от Пеевски, не го знаехме. Мария Габриел също така бе употребена, като Росен Желязков, защото Борисов е зависим до такава степен, че не може да взема сам решения. Тази връзка трябва да бъде скъсана, за да седнем на масата, не искаме нагласен мач, дори ако има добри кандидати от ГЕРБ, искаме да имаме равен шанс за най-добрите, но това означава Пеевски да загуби властта. Той държи инфраструктурата в прокуратурата, служби, регулатори, а Борисов държи гласовете. Гледахме го 9 месеца, тази зависимост трябва да бъде прекъсната."

Запитан кога се е молил на Пеевски да го сдобри с Борисов, както обясни самия Пеевски, Петков отговори, че никога не се е молил на никой.

По отношение на обвиненията, че Лена Бориславова е подправила документи, Петков обясни, че това е поредният компромат.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Почина откривателят на Скорсезе, Де Ниро и Копола
Дата: 12/05, 17:59

Синът на Явор Божанков е прострелял друго дете на рожден ден в Арбанаси. Депутатът помоли за разбиране
Дата: 12/05, 17:401 Коментар

Григор Димитров се класира за осминафиналите в Рим. Джокович е аут
Дата: 12/05, 17:34

Дете простреля друго дете по време на празненство в Арбанаси
Дата: 12/05, 17:192 Коментара

На 13 май понеделник имен ден празнува сребърно българско име
Дата: 12/05, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия