Напуснала "Ергенът" разкри последните думи на майка си и се разплака


Дата: 10/05, 11:12

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Моделът Валерия Дакова, която напусна „Ергенът“ снощи, си припомни най-тежките мигове от живота си, които са свързани с болестта и смъртта на нейната майка.  

Тя призна, че по време на романтичното риалити е получила паник атаки и е била на системи в болница.

Паник атаките ги отключих на 16-17 година, когато мама беше болна. Когато почина, аз не съм имала паник атаки и сега в предаването ги получих. Прези този период не съм ги получавала, заяви в „Преди обед“ Валерия.

Бях на 18 години, когато трябвваше да се справя с такава загуба – смъртта на майка. Загубата беше нещото, което ме срина до основи тотално. Изпаднах в една дупа и не можех да изляза от нас около два месеца. Беше ме срам от света, може би не мога да си го обясня по друг начин, освен че се обвиних тогава, че не съм могла да й помогна, добави по бТВ тя.

Но всъщност и точно тази случка с майка ми беше нещото, което ме вдигна на крака и което ме мотивира и ще ме мотивира цял живот. Вуйчо ми беше там, когато майка почина, баба също беше до мен, но това няма значение. Когато човекът, който те е отгледал, който е бил майка и баща, си тръгна, се чувстваш сам. Помня последните думи на майка. Попитах я как е, а тя ми каза, че е добре, разкри Валерия.

Сестра ми живее при баща ни сега, но той се грижи доста добре за нея. По принцип исках да си остане при мен, но няма как да се случи, в смисъл не е редно да се случва. Защото той е нейният корен й трябва да си живее при него, заяви още Валерия.

Сестра ми не говори много за това, даже с мен е говорила на моменти. Само споменава примерно един пъзел и аз казвам: Първо ще наредим най-крайните, а тя казва: Мама така правеше. Ей това е само, друго не. Остават си само спомените с нея, допълни Валерия Дакова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 23:10

Казвам се Борислав Гуцанов и за мен Варна е целият ми живот
Дата: 20/05, 23:00

Пиронкова завърши курс за помощник треньор
Дата: 20/05, 22:52

Мъж с колело е загинал в Каварна тази вечер
Дата: 20/05, 22:34

БНР: Детето от село Стоб е починало от задавяне
Дата: 20/05, 22:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия