Reformatorski Blok bg – Новата медия с фокус към читателите


Дата: 21/07, 09:44

Всеки ден расте броят на сайтовете за новини. Малко от тях обаче съдържат това от което се нуждаете. А именно обективност и истинност.

За щастие Reformatorski Blok bg е създаден именно затова. Да ви поднесе новините такива каквито са – безпристрастни, честни и обективни.

Зад нашият проект стоят усилията на няколко независими журналисти, чиято цел е само една – да проследят всичко актуално и да ви информират за него в реално време. Ние покриваме голям обем от теми, подходящи за потребителите с различни интереси и от различни възрастови групи.

В reformatorski blok bg ще откриете всичко за актуалното политическо състояние в страната и света. Всички рокади по високите етажи на властта, важни решения и бъдещи законопроекти ще откриете тук.

Категория Бизнес цели да ви запознае с всички икономически и финансови новини за последните дни.

Общество пък ще проследите всички важни теми на локално и регионално ниво. Ще ви запознае с проблемите на гражданите и ще се бори за тяхното разрешаване.

Спортните фенове също не са пренебрегнати – треньорски рокади, резултати от мачове и предстоящи трансфери са поместени в секция Спорт.

За вашето развлечение сме се погрижили с категория Лайфстайл, където ще намерите ценни модни съвети и препоръки за модерен начин на живот. Събития пък следи програмата за предстоящите концерти, фестивали, благотворителни инициативи и базари в цялата страна.

Ако искате да се информирате за всичко актуално. Ако искате контекст към всяка публикация. Ако искате теми в развитие и анализ на текущи събития… Посетете ни!

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Петричев: Отбори от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец
Дата: 19/04, 12:40

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 12:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 12:40

Треньорът на „соколите“ прави промени в състава
Дата: 19/04, 12:30

Не е сняг и градушка, вредно явление попари част от България
Дата: 19/04, 12:26

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия