Смазани до неузнаваемост: Мъж е загинал в катастрофата с колата на Кирил Петков


Дата: 16/05, 19:08

снимка Найо Тицин, фейсбук

Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на ПП Кирил Петков, е катастрофирал край Аксаково до Варна. Това стана ясно от публикация във фейсбук страницата на "Продължаваме Промяната".

Днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство", съобщават от партията. "В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали", допълват от ПП. Кирил Петков не е пострадал, нито шофьорът от НСО, обясниха от Националната служба за охрана. Според информацията, с която до момента разполага службата, автомобилът на възрастните хора е отнел предимство на колата, в която е бил Петков, пише БТА.

Полиция е пристигнала веднага, има пострадали.  Шофьорът от НСО също е ранен. Пострадали са и двамата души в другата кола. Образувало се е задръстване в посока Добрич. Шофьорът на аудито, което е отнело предимството на джипа на Кирил Петков, е починал, съобщи БНР като се позова на информация от пожарната. Щети има и по двата автомобила.

Автомобилът, с който се е возил Кирил Петков, е нарушавал ограничението на скоростта, което в този участък е 60 км/ч, твърдят в социалните медии очевидци. Пиарът на "Продължаваме промяната" Найо Тицин също е участвал в катастрофата, той се е возил с Петков в колата на НСО. Той разпространи снимка в социалните мрежи. Като бивш министър-председател Кирил Петков има право да ползва транспорт от Националната служба за охрана в продължение на 4 години. Охраната му обаче бе снета. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 01/06, 06:00

Безплатни консултации на 08.06.2024 г. в София, с доц. д-р Салим Шентюрк, водещ специалист по неврохирургия
Дата: 01/06, 05:30

Бешикташ гледа към Десподов
Дата: 01/06, 05:00

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 04:10

Високи температури в събота
Дата: 01/06, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия