На 50 години София Вергара се разведе и направи признание


Дата: 19/05, 17:19

Кадър ФБ

София Вергара в интервю за „People" обясни защо не е родила деца от бившия си съпруг Джо Манганиело: според слуховете това е основната причина за развода им, освен желанието й да се концентрира върху кариерата си. По думите й, идеята да има деца в този брак не може да се нарече правилно решение. „Има неща в живота, които може да изглеждат като добра идея, но не са", каза 51-годишната актриса, цитира Кросс.

"Била съм майка преди. Знам какво означава да се опитваш да бъдеш най-добрия родител, да даваш всичко, което можеш, а това изисква много жертви, отнема огромна енергия", каза тя.

В същото време актрисата призна, че уважава желанието на други жени да имат деца след 50 години, но смята, че това не е нейният път. „Напълно уважавам желанието да станеш майка след 50. Но поради кариерата ми, начина ми на живот и характера на бракът ми, не смятах, че би било честно да родя дете на този свят, защото нямаше да бъда в състояние да му се отдам на сто процента", обясни Вергара.

София Вергара и Джо Манганиело обявиха развода си след 7 години брак през юли миналата година. След това медиите започнаха да обсъждат различни причини: сред предположенията беше и че актрисата не иска да води спокоен семеен живот, а търси публичност и иска да гради кариера.

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Убиха двама при стрелба в американски бар
Дата: 02/06, 17:30

МВР хвана 29 пияни шофьори зад волана за един ден
Дата: 02/06, 17:15

Вали и гърми в първия ден на новата седмица
Дата: 02/06, 16:58

Изминаха 20 години без Николай Гяуров
Дата: 02/06, 16:401 Коментар

Политолог с тежки критики към политиците
Дата: 02/06, 16:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия