Хороскоп за 16 юни неделя: Да не купува нищо над 100 лева зодия


Дата: 15/06, 19:30

Кадър Пиксабей

Да не прави големи покупки над 100 лева зодия Овен, а да пазурава само на промоция и по-евтини артикули. 

Ето целия хороскоп в "Ламята":

Овен

Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините.

Днес ще може да направите много изгодни покупки, но само на промоция.

Не купувайте нищо над 100 лева.

Телец

Днес не трябва да забравяте, че Вашия любим човек също има право на мнение и собстено виждане за ситуацията. Затова не трябва да го притискате прекалено и да го принуждавате на някаква точно определена реакция със своите думи и действия.
 

Близнаци

Трудолюбието Ви е достойно за най-високи похвали, а и Вие отлично умеете да запазите спокойствие даже и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си направите малка почивка, и то - точно сега. След като упорито сте се изкачвали на тази планина , е дошло време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който вече е останал зад гърба Ви. Ще бъдете приятно учудени от това, колко много сте успели да преминете. Не е възможно да се радвате от сърце на своите успехи, ако през цялото време сте заети от покоряване на нови върхове.
 

Рак

Ако имате желание да отмените плановете си, без да се стеснявате, ги отменете. Ако искате да отмените часа си при фризьора, позвънете и се извинете. Ако наистина Ви се иска всяка сутрин да се разхождате по смешни чехли и да не общувате с никого, точно това трябва да направите. Дайте си сметка, че именно това е ключът към Вашето здраве!
 

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” - „Хубава жена”, например...
 

Дева

За Вас този ден е успешен. Ще се появят възможности да постигнете значителни професионални успехи и да докажете своето превъзходство над конкурентите, като решавате трудни въпроси и постепенно да се изкачвате по кариерната стълбица. Само че победите не Ви радват прекалено много, защото са съпроводени с трудности в отношенията с колегите. Чувствате, че ставате обект на зле скривана завист, а това не помага за постигане на емоционален комфорт. Няма да се подрежда зле този ден за Вас, и ако не се интересувате на първо място от работата, а от личния си живот. Денят обещава хармония в романтичните, семейни и приятелски отношения.
 

Везни

На Вашия любим човек днес ще се иска да направи така днес, че да Ви бъде още по-скъп, нужен и близък. Начинът, по който иска да направи това, за сега е загадка, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази загадка, ще бъде приятно за Вас!
 

Скорпион

Ако не сте напълно уверени в чувствата на своя любим човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-добъра приятелка, за да не се наложи след това да станете свидетел на тяхната свaтба. Ако сте убедени, че този човек е наистина нужен за Вас, то побързайте със запознанството.
 

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща....
 

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.
 

Водолей

През този ден Вашия любим ще се окаже много надежден човек. С него дори и за секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете твърдо уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва да се отпускате прекалено много, иначе съвсем не бихте могли да минете без него.
 

Риби

Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ли му е на Рачков сега? Тежък проблем за Анита с милионера от САЩ
Дата: 20/06, 15:00

Обрат във времето и мощен циклон удрят България от този ден, обеща синоптик
Дата: 20/06, 14:56

Намушкаха с нож 62-годишен мъж в София
Дата: 20/06, 14:51

Жълт код за фурна до 40 градуса в половин България обяви НИМХ
Дата: 20/06, 14:48

Учители, студенти и ученици пренесоха символично олимпийския огън по алеите на ТУ-Варна
Дата: 20/06, 14:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия