Жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН с Разрешение за ползване


Дата: 27/08, 18:30

Домът е нашето най-съкровено притежание. Това е мястото, където създаваме спомени с любимите си хора, оставяме навън всекидневните грижи, пренасяме се в един свят на спокойствие и щастие. Именно любовта към Дома и семейството е водещата мисъл във всички проекти на инвеститорите в строителството „Явор“ АД и неговият собственик „Интерком Груп“ ООД. Неслучайно техните имена са еталон за доверие и качество в Морската ни столица. За близо 20 години инвеститорите създадоха Дом и качествена среда на живот за стотици щастливи семейства.

Портфолиото на „Явор“ АД включва осемнадесет жилищни сгради и две луксозни сгради с обществено предназначение, като само през тази година са въведени в експлоатация 68 630 кв.м. и съответно 570 апартамента. Всички проекти на дружествата се отличават с функционални разпределения, неповторим стил и уютна визия. Изключение не прави и мащабния жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН, който получи Разрешение за ползване през този месец.

Комплексът впечатлява не само с отличната си локация – широкия център на град Варна, функционалното разпределение на жилищата, качеството на строителството, но и с богато озеленения парк, в който са разположени сградите. ФЕМИЛИ ГАРДЪН дава неповторимата възможност за бягство от натоварената градска среда без да е нужно да сменяш ежедневието си. Паркът е с внушителни размери, като в него няма паркоместа и пътища за автомобили, a зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детска площадка и открита спортна площадка, оборудвана с фитнес уреди. Комплексът е един своеобразен оазис в сърцето на град Варна, в който децата играят безгрижно навън в градинки и площадки пред дома им, а родителите се наслаждават на спокойствието си.

Пътят към реализирането на този мащабен проект премина през много трудности и предизвикателства, но благодарение на волята и отдадеността на инвеститора бе завършен успешно. Стартирането на строителството на комплекса съвпадна с глобалната ковид пандемия, което доведе до огромни изпитания, свързани с намирането на работна ръка и материали, както и с главоломното покачване на цените им. Последвалата военна обстановка утежни допълнително положението, а забавянето на доставките беше огромно. Въпреки всички загуби, които претърпяха, „Явор“ АД останаха коректни към клиентите си и не замразиха проекта, нито вдигнаха цените, както направиха много други фирми от бранша. Инвеститорът не предаде всички хора, които му се довериха и не прекъсна строителството, въпреки трудностите. Проектът е изпълнен, както е планирано, без да се пести от качеството на заложените строителни материали. Комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН е реализиран благодарение на екипната работа на инвеститора с неговите партньори – професионалисти с опит в бранша и споделящи неговата визия за качествено и функционално строителство. Архитект на проекта е арх. Наталия Никова, конструктор – инж. Мирослав Маринов, строителен надзор – „ДИ ЕМ – КОНСУЛТ“ ЕООД, главен изпълнител на грубия строеж и довършителните работи – „СИТИ БИЛДИНГ“ ООД.

Когато нещо се върши от душа и сърце, с огромно желание и всеотдайност резултатите винаги са удовлетворяващи. Когато обичаш, това което правиш и работиш в името на щастието на клиентите си с професионализъм и креативност, се сътворяват най-красивите неща. „Явор“ АД доказва с всеки следващ проект, че не предава доверието на своите клиенти и дори надхвърля техните очаквания.

Актуален проект на „Явор“ АД в град Варна е луксозната мултифункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН, грубия строеж на която ще приключи до няколко месеца. Изящната сграда е истинско бижу за ценителите на лукса и комфорта, само на метри от плажа. Локацията е едно от основните предимства, открояващо ИНФИНИТИ ГРИЙН като неповторима жизнена среда сред градската атмосфера. Местоположението на сградата е на ключова позиция, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и в близост до центъра на града. Проектът е прекрасна възможност за инвестиция или собствено ползване, като в сградата все още има останали 46 обекта за продажба.

Най-новият проект на инвеститора е сграда ЯВОР в град София. Нейната визия може да бъде описана като съчетание на градски модернизъм и усещане за уют. Тя се намира в една от старите части на столицата, с много зеленина и видимост към Витоша – кв. „Овча Купел“. Сградата напълно отговаря на търсенето на активния човек за комуникативна локация с бърз транспорт до центъра, както и до най-важните пътни артерии на града. Проектът е в начален етап, но интересът към него от страна на клиентите е огромен и 11 от апартаментите вече са продадени.

Информация за актуални и бъдещи проекти на „Явор“ АД може да получите в офиса на фирмата в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ники Кънчев с голям гаф
Дата: 12/09, 19:13

Мартин Димитров: Борисов играе ролята на умряла лисица
Дата: 12/09, 18:541 Коментар

Изплютият от коалицията ПП-ДБ Ананиев: Те готвят нова сглобка
Дата: 12/09, 18:422 Коментара

Карлос Насар да си гледа изхвърлянето и изтласкването, отвърна шефът на щангите
Дата: 12/09, 18:351 Коментар

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 12/09, 18:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия