Хороскоп за 9 май четвъртък: На пазар да отиде зодия


Дата: 08/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Овен да отиде на пазар.

Ето и хороскопа на Ламята

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха.

След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец

Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите - много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.
 

Близнаци

Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че противниците умело ще използват всички Ваши грешки и погрешни ходове, и в крайна сметка излиза, че за собствените си проблеми сте виновни Вие, и само Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които успешно сте си сътрудничили в близкото минало , но опитите да възстановите много стари връзки, са обречени на неуспех. Днес може да бъдете увлечени от нова идея или привлекателна особа, тъй като Вие, както и всички представители на Вашия знак, много лесно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи романтични приключения, но сериозни отношения едва ли ще започнете.
 

Рак

Пръщите от здраве и от преизпълващата Ви енергия. Не само сте готови да запретнете ръкави и да се справите с всички пунктове на Вашия план за деня, но също сте решили да разрешите всички световни проблеми. Само че е по-добре да се заемете със собствената си градина, преди да навлезете в чужд участък . Иначе казано, преди да пъхате носа в чужди работи, обезателно почакайте да Ви поканят. Това ще избави и Вас и приятелите Ви от излишни грижи.
 

Лъв

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане. За да стигнете до положителен резултат, трябва да се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение. Ще имате възможност да се заемете с някаква интересна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на творец, нестандартно мислещ, и способен да взима оригинални решения.
 

Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня спокойно, като избягвате излишните сътресения и ако не се опитвате да решавате свръхсложни задачи. Умението да се задоволявате с малко и точно да оценявате своите възможности ще са Ви нужни, ако планирате да посветите деня си на преодоляване на професионални трудности. Финансовата картина е стабилна. Може да се правят големи покупки и крупни инвестиции - няма да похарчите парите си напразно. Старайте се да избягвате както физическите, така и емоционалните натоварвания, защото може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено пшриятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
 

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.
 

Водолей

През този ден обърнете особено внимание на своя външен вид. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате образец на вкус, стил и елегентност.Вашият любим човек - съществуващ или потенциален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя шанс...
 

Риби

Не всички свои планове ще успеете да реализирате незабавно - трябва да се запасите с търпение и да се придвижвате към целта постепенно. Излишното бързане само ще Ви навреди. Възможни са недоразумения в работата, недоразумения, отнасящи се до финанси, които ще се отнасят до ненавременно заплащане на Вашия труд. Склонни сте да гоните другите и да изисквате от тях постъпки, за които още не са готови. Това ще дразни даже и онези, които обикновено безпрекословно изпълнават Вашите желания. Има още една причина за напрежение в отношенията - факта, че често се изказвате двусмислено, поради което бивате неправилно разбрани.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 02:00

Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия