Аз - Делян Пеевски няма да им позволя да разбият държавата


Дата: 26/04, 11:26

Кирил, който обяснява кой на кого е „увиснал“, молеше и скимтеше два месеца да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него. Молеше се: „Моля те, сдобри ни с Бойко, моля те“. Аз не го сдобрих. Тази вина трябва да я търсите при г-н Йордан Цонев, който един ден, седящи с Борисов в неговия кабинет, Йордан Цонев го хвърли като един малък пудел. И затвори вратата след него. Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски, цитира "24 часа". 

"И Борисов гледаше като Тодор Живков на 9-ти срещу 10-ти ноември. Като го видя вътре, стана и го прегърна, защото Бойко има голямо сърце, може да вземе всички в него. Следи изборите, предвиждам, че е възможно този пудел да е част от неговия кучкарник", разказа той. 

„Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя. Бъдете сигурни. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат и скимтят да са в неговия кучкарник. Сигурно за да си играят с неговите овчарки“, предрече Пеевски. 

"Тези хора не могат да направят нищо друго вече, освен да скимтят и да се молят на Борисов. Този проект приключи. Остана при контрабандните канали. При техния ментор Рашков, който се видя, че е зарибил всички и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца и всичко останало. Те приключиха при пачките. По коментарите в интернет, виждам, че и техните избиратели се срамуват от тях, защото тези хора са са достойни (бел. ред. избирателите на „Продължаваме Промяната“). Гласуваха доверие на една надежда в тази промяна, която се видя, че е пълна контрабандна подмяна", коментира още народният представител. 

Пеевски не може да си обясни защо непрекъснато се говори "кой иска с ДПС", когато в действителност от Движението може "да не ги искат". 

„Искам да видя какво ще решат избирателите. Нека дадат вота си. След това ще се говори има ли възможност. Ако всичко това, което видяхме от тези хора – че да ограбили парите на нашите майки, дядовци и близки, за да не могат да живеят достойно в тази държава – ние не можем да работим с тях. Може пък аз да застана между тях и да направя баланса – Кирил Петков и компания да не могат да откраднат държавата. Със сигурност няма да им позволя да разбият българските служби. Аз - Делян Пеевски няма да им позволя да разбият държавата“, зарече се той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зрителите разсипаха Натали Трифонова в "Денсинг старс" и тя се разплака
Дата: 06/05, 15:11

6 хиляди лева на лайф: Рачков втрещи България с хонорара на Фънки
Дата: 06/05, 15:03

Германия временно отзова посланика си в Русия
Дата: 06/05, 15:001 Коментар

След 12 години на върха Халваджиян обяви тъжна вест за "Капките"
Дата: 06/05, 14:57

Евростат: Цените на стоките в ЕС продължават да падат
Дата: 06/05, 14:452 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия