Ботьо Ботев: От Брендо може да се очаква всичко, но няма да лежи дълго


Дата: 26/06, 08:46

кадри Нова телевизия, Флагман 

редактор Веселин Златков

Криминалният експерт Ботьо Ботев направи прогноза, че предалият се доброволно Евелин Банев - Брендо няма да остане дълго зад решетките. Той обясни по Нова телевизия, че за трафиканта 10 или дори 5 години в затвора са твърде дълъг период. Ботев обаче заяви, че трябва да изчакаме, за да видим защо Брендо се е предал.

Брендо е крайна интересна личност, на нивото на взривения Иван Тодоров - Доктора не в агресивната, а в интелектуалната престъпност, обясни криминалистът. Той беше категоричен, че без съдействие на съответните служби, не само у нас, а и в Италия, Бредно не би могъл да извършва дейността си.

Ботьо Ботев направи връзка между дейността на Банев и политика от ГЕРБ Орлин Алексиев. Криминалистът обясни, че в Италия Брендо е заловен заедно с Матей Боевски, братовчед на щангиста Гълъбин Боевски, който беше хванат с куфар с кокаин. Съпругата на Матей може да бъде свързана с Орлин Алексиев чрез фирми, заяви Ботев.

Криминалистът коментира, че хора с възможностите на Евелин Банев могат без проблем да минат границата на България. Той каза също, че когато дъщерята на Брендо е била отвлечена, разследващите случая негласно са го оставили той сам да се справи със ситуацията.

От Брендо може да се очаква всичко, подчерта Ботьо Ботев. Думите му бяха в отговор на въпроса дали той се е предал и е решил да разкрие всичките си престъпни връзки. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До 35 градуса в събота
Дата: 29/06, 04:00

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 03:10

Торонто Раптърс обяви привличането на Везенков
Дата: 29/06, 03:00

Ройтерс: Колебливото представяне на Байдън в дебатите кара съюзниците на САЩ да се подготвят за завръщане на Тръмп
Дата: 29/06, 01:47

40 лева за преглед на морето
Дата: 29/06, 01:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия