Не разчитай на мними майстори, за да не останеш без покрив


Дата: 13/08, 18:20

От фирма „Мухтаров“ съветват да залагаме само на доказани фирми, защото освен че няма да ни измамят, дават дългогодишни гаранции за извършената работа

 

Нов пик на измамите с ремонти на покриви във Варненско в последно време, регистрират от полицията. Не един и двама са пострадалите собственици на къщи и вили, които разчитат, че със сладки обещания за малко пари ще направят ремонт на покрива си. Схемата е ясна и се прилага от години предимно във вилните зони и близките села. Измамници, представящи се за майстори от фиктивни фирми и бригади предлагат евтин ремонт на целия покрив или поправка на засегнати части от него. Стълбове, трафопостове и огради са облепени с обяви и дипляни за евтини ремонти. Подлъгани от нереално ниските цени стопаните на имота се съгласяват и докато се усетят баш майсторите вече са разкрили половината покрив или са нанесли щети по конструкцията му, но това е достатъчно, за да започне изнудването. Мнимите майстори буквално рекетират собствениците на сградата за повече пари, за да завършат ремонта, разказват запознати. Жертвите, най-често възрастни хора, са принудени да платят хиляди левове само за да не останат без покрив над главата. Но дори и след разплащането и „завършването“ на работата им, проблемите не спират.

За да не допускате това да се случи и с вас, от фирма „Мухтаров“ ООД, съветват да не разчитате на съмнителни майстори от мними фирми и бригади. И най-вече да не се подлъгвате от нереално ниските оферти и цени. От „Мухтаров“ ООД, които са лидер на пазар във Варна и Североизточна България за ремонт и изграждане на покриви, хидроизолации, сгради с метални конструкции, ОВК и т.н., съветват да вземате оферти за ремонта от няколко фирми и да сравнявате условията и цените. Ако забележите твърде голяма разлика в цената на някоя от фирмите, не бързайте да се радвате, а се замислете дали е реална и дали не е някаква измама. Поискайте разяснение на офертата, какво включва и как ще работят изпълнителните. Друг трик, за да сте сигурни, е да поискате договор на твърда стойност за цялостен ремонт, така си гарантирате, че няма да ви изненадат с непредвидени дейности. Освен това никой баш майстор не ви дава дългогодишна гаранция на вложените материали и извършената работа, за разлика от реномираните фирми, обясняват от „Мухтаров“.

Краят на лятото е сезонът за ремонт на покривите преди есенно-зимните дъждове. Така че не чакайте да прокапе при първия дъжд, а се обърнете към професионалистите на „Мухтаров“ ООД. Те работят с широк спектър от материали и видове системи - керамични керемиди, битумни керемиди, синтетични керемиди или с метални покривни системи. Какъв тип покрив и какви керемиди за него да изберете може да прочетете тук.  

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Последни четири дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка
Дата: 29/03, 14:02

Отново сравниха Григор Димитров с Роджър Федерер
Дата: 29/03, 13:48

Диана Ковачева към президента: Не мога да бъда служебен премиер
Дата: 29/03, 13:31

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 13:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 13:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия