Цънцарова и Йочев се издъниха в първия дебат по БТВ


Дата: 15/05, 09:36

кадри bTV

редактор Веселин Златков

Надвикване, прекъсване и нарушаване на добрия тон белязаха първия дебат преди изборите 2 в 1 в сутрешния блок bTV. В него участваха Екатерина Захариева от ГЕРБ, Богдан Богданов от ПП-ДБ, Борислав Гуцанов от БСП, Цончо Ганев от „Възраждане” и Станислав Балабанов от ИТН. Политиците се развихриха най-вече в атаките си един към друг, които на моменти имаха и персонален характер, а водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев не успяха да овладеят дебата и да ги накарат да спазват правилата, които са им задали.

„Не спазвате регламента, след това правите същото и в парламента”, възкликна в момент на безсилие Златимир Йочев. Неговата партньорка Мария Цънцарова на няколко пъти се опита да надвика кандидатите, но общо взето това беше неуспешно.

Една от причините дебатът да се превърне в караница, от която зрителите не успяха да чуят много, беше твърде широкия му обхват. Той нямаше определена тема, а беше като цяло за най-големите проблеми и предизвикателства пред България. В такъв твърде общ формат нямаше как резултатът да не наподобява най-конфликтните моменти от предния парламент.

Една от очевидните тенденции, която се забеляза, е това, че партиите не се групираха като бивши управляващи и опозиция, а всяка партия демонстрира дистанциране от доскорошните си съюзници. Така представителите им се изправиха всеки срещу всеки. Друг очевиден факт беше отсъствието на ДПС, на които социолозите за момента дават ключова позиция в предпочитанията на избирателите за изборите 2 в 1.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Руските пари замръзнаха в Казахстан, спряха плащанията от Русия към Китай
Дата: 29/05, 10:10

Разкопаха и забравиха улица във Варна, където квадратният метър е 2000 евро
Дата: 29/05, 10:05

Робърт де Ниро избухна: Тръмп може да унищожи не само САЩ, но и света
Дата: 29/05, 10:03

Борислав Гуцанов: На крачка от световен конфликт сме
Дата: 29/05, 10:00

Удар с балистични ракети по град с 50 хиляди българи
Дата: 29/05, 09:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия