„Конструмакс“ организира грандиозно събитие по повод откриването на комплекс „Медитеранеа“ в гр. Варна


Дата: 13/08, 18:20

На 05.08.2022 във Варна се случи нещо невиждано – беше органзирано мащабно събитие от строителна компания „Конструмакс“, по повод откриването на техния най-луксозен обект до момента – жилищен комплекс „Медитеранеа“, построен в предпочитаната част на м-ст Св. Никола.
Програмата на събитието беше изключително разнообразна и остави всички присъстващи в захлас. На входа гостите бяха посрещнати по червен килим, който ги съпровождаше до стената за снимки, на която ги очакваха „дамата със светещите криле и джентълмена на кокили“.
Водеща на събитието бе Елизабет Методиева, която е позната на всички от малкия екран. Тя приветства на сцената невероятната Полина в съчетание с инструментала на китариста Чавдар Гочев – Чарли.
На сцената излезе да впечатли гостите Арсен с неговото вълнуващо магично шоу.
Дъхът на гостите се затаи, когато излязоха и професионалитете от Цирково Вариете Варна, които изпълниха няколко танца, 1 атракцион и 1 музикално изпълнение.
Междувременно, през цялата вечер гостите имаха възможността да си правят впечатляващи снимки на две специално обособени за тази цел места – Magic Mirror и Insta spot, които им дадоха възможността да си направят най-свежите снимки за лято 2022.
Отец Ясен даде своята благословия, а г-н Димитър Златев и г-н Веселин Фъргов, в качеството си на управители на строителна компания Конструмакс, отрязоха лентата за официалното откриване. Г-н Димитър Златев благодари на всички гости за присъствието и разказа малко повече за самото строителство на обекта и перипетите, през които им се е наложило да преминат.
На събитието Мариан Вълев бе поканен на сцената, за да изтегли томболата, която беше организирана за всички собственици на апартаменти в сградата. Един от тях спечели чисто нов 4К Лед Смарт телевизор.
На събитието бе представена и благотворителна кауза от представител на Операция Плюшено мече. Гостите на събитието подкрепиха малката Валерия, която от 4 годишна тренира тенис и е многократен шампион в състезания в България и Чужбина. Събраните средства бяха дарени в специално обособена за това кутия.
Един от най-вълнуващите моменти бе премиерата на новия имиджов клип на компания за недвижими имоти „Купи в България“. Участие в него взеха редица популярни личности– Мариан Вълев, Елизабет Методиева и неповторимата Диляна Попова. Може да се насладите на видеото тук: 
 
На финала гостите бяха развълнувани, тъй като гледаха необикновеното Fire and LED шоу, което беше с впечатляващ пиро финал.
Всеки един от гостите на събитието получи подарък, който винаги да връща към тази запомняща се вечер!
На събитието присъстваха над 150 души, от които собственици на апартаменти в комплекса, бизнес партньори на фирмите Конструмакс, Солей 06 и Купи в България, управители, служители и клиенти на трите фирми.
Можете да се докоснете до това празненство, като изгледате видеото: 
Може да се запознаете с всички бъдещи проекти на строителна компания „Конструмакс“ като посетите сайта на техния ексклузивен представител – компания за недвижими имоти „Купи в България“. Сайтът https://kupiv.bg е носител на наградата за „Най-добър сайт за недвижими имот на 2021 година“ и в него може да откриете най-атрактивните предложения на пазара на недвижими имоти във Варна и Черноморието!
Сайт: https://kupiv.bg/ 
Facebook страница: https://www.facebook.com/kupivbulgaria
 
* публикация


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Майката на Виктор: "След първия лайф бях готова да умра"
Дата: 16/04, 22:36

Коцето Калки напусна „Хелс китчън“
Дата: 16/04, 22:16

Отиде си наш баскетболист и треньор
Дата: 16/04, 22:08

Д-р Неделя Щонова: Страдах дълго и плачех, когато виждах жена с бебе
Дата: 16/04, 22:01

Националният кръвен център е в криза
Дата: 16/04, 22:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия