Д-р Неделя Щонова: Страдах дълго и плачех, когато виждах жена с бебе


Дата: 16/04, 22:01

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Доктор Неделя Щонова танцува за своята майка тази вечер в „Денсинг старс“, тъй като тя е най-прекрасния човек за нея и я вдъхновила да бъде майка и да дари живот.

Аз исках дете, но Бог не ми го даваше и страдах 10 години. Веднъж видях в мола жена с бебе, отидох в първата пробна, срутих се на земята и почнах да плача, върна се към най-тежкия момент в живота си Неделя.

Чувала съм какво ли не за мен - може да има рейтинг, може да ходи по конгреси, но тя е бездетна. Една дума косачка, която просто те раздробява и толкова трудно може да се събереш и да не загубиш вярата в себе си, добави тя в танцувалното шоу по бТВ.

През всичките тези 10 години, когато всеки ден се надявах, че ще имам дете, майка беше до мен и тя винаги ми казваше: Имай вяра в себе си и знай, че когато Бог реши да направи нещата съвършено, той ги бави, но то ще се случи, каза още Щонова.

Много ясно си спомням мига, когато разбрах че съм бременна - осми октомври 2004 година. Веднага се обадих на майка и тя ми каза: Сигурна ли си, че не е извънматочна бременност. Когато се увери, че съм бременна, и тя се разплака, и затова сега искам да посветим този танц на нея, продължи Неделя пред партньора си Атанас Месечков.

Майко, благодаря за всичко, което си направила за мен, за брат ми, за татко, за нашето семейство. Ти си най-прекрасната майка и винаги съм искала да бъда като теб, допълни Неделя Щонова.

Нейната майка изгледа танца й от публиката, а после поиска прошка от дъщеря си, че е била сурова към нея, когато я възпитавала и я наказвала да не ходи на балет при най-малкото провинение.

Д-р Щонова обаче с усмивка успокои майка си, че няма никакъв проблем и всичко е наред.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Плугчиева: От самото начало управлението на ПП е съпътствано от фалшифициране
Дата: 29/04, 21:00

Елена от сцената на Капките: Мамо, благодаря ти!
Дата: 29/04, 20:54

Товарен влак и камион се сблъскаха в Пловдив
Дата: 29/04, 20:44

Зомбори искрено и лично на полуфинала в Капките
Дата: 29/04, 20:31

Коцев: От месец май центърът на Варна ще се мие два пъти седмично
Дата: 29/04, 20:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия