Какво колие да изберете за подарък


Дата: 19/08, 09:40

Дамските сребърни бижута са били и винаги ще бъдат на мода. Те са нежни, красиви и лесни за поддръжка, като могат да се открият и в готови комплекти. Някои от тях са декорирани с естествени камъни, а други притежават семпъл дизайн и са подходящи за всекидневно носене. Сред най-големите плюсове на този вид накити е, че са сравнително евтини, споделят от онлайн магазин Capino.bg. Могат да се купят на доста ниски цени, които всеки може да си позволи. В големи и в по-малки размери, с цветни и с бели кристали, украшенията за врат се предпочитат и за подарък.

Какви са предимствата на сребърните колиета

Преди да купите сребърно колие с камъни или без подобна декорация, е добре да си дадете ясна сметка за това какви са неговите предимства. А те са безспорни! Подобен вид украшение е не само много красиво, но и далеч по-икономически изгодна инвестиция в сравнение със златото. Други предимства, с които се свързва, са следните:

колиета с камъниКолиетата с камъни могат да са изразено елегантни и подходящи най-вече за официални случаи, но и доста по-невзискателни с визията си. Предлагат се с бели кристалчета, които стоят много нежно и не са повод за задълбочени анализи и страсти за това как да бъдат съчетани. Решете кой вид би бил най-подходящ за вас и налични в гардероба асортимент – варианти има наистина много, така че обмислете всяка една опция и купете уникално бижу на сносна цена.

Харесват ли се моделите с камъни

За тях може да се каже съвсем категорично, че са сред най-желаните украшения за врат. Този вид сребърни колиета изглеждат много стилно и луксозно, а и подчертават женската красота по един изтънчен и оригинален начин. Предлагат се във всякакви разцветки, големина на камъните, дължина и плетка на синджира, както и начин на закопчаване. Реално погледнато, има подходящ вариант за всеки купувач – възможно е да се открият много евтини накити, но и изключително луксозни такива.

Подходящи ли са за подарък

Искате да направите впечатляващ подарък, който да се помни дълго време? Желанието ви е да демонстрирате на различен и оригинален подход, но не сте сигурни на каква точно изненада да заложите? Вече имате решение, а то е колие с камъни от сребро! Подходящо е да зарадвате половинката или друга специална дама в живота си – този вид украшения се подаряват много често и от жена на жена (майка-дъщеря, сестра-сестра, приятелка-приятелка и др.). Един красив синджир с висулка не може да е грешка в никой от случаите, защото се харесва от всички дами.

Как да изберете подходящ модел бижу

Напълно възможно е да се затрудните сериозно при избора на колие с камъни, което е предназначено за някого другиго. Ако ще го купувате за подарък, обмислете следните неща:

Изберете дамско украшение за врат, което да привлича вниманието, да е удобно за носене и да резонира с покупателните ви възможности. Разберете и какви са модните тенденции при този вид аксесоари и ги вземете под внимание при селекция. Усмихнете някого с уникален подарък, който ще е повод за блясък в очите и силно вълнение!

 

 

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Времето остава хладно, но почти без валежи в петък
Дата: 18/04, 22:13

Още един изгонен и огромна промяна в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 22:13

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 22:00

Експерт пресметна: Това, че не сме в сухопътния Шенген бърка в джоба на всеки българин
Дата: 18/04, 21:51

Разочарование за Ромина Тасевска в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 21:49

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия