Камен Воденичаров: Със Слави Трифонов скъсахме котката


Дата: 01/07, 09:39

Булфото

Камен Воденичаров подкрепя пишман политика Слави Трифонов. Популярният актьор сподели, че застава зад Дългия в политическите му ходове, защото според него той се опитва да подобри ситуацията, пише Ретро.

Както е известно, двамата се познават от много години и към днешна дата имат приятелски отношения, но помежду им не липсваха и скандали.
„Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна, каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно“, заяви популярният актьор. Воденичаров сподели, че двамата са се хванали с по три дини под една мишница и било само въпрос на време да направят избор накъде да поемат.
„В крайна сметка изборът ни мина през раздяла. Тя една раздяла, затова е толкова болезнена, затова е толкова нелепа, защото води след себе си увличане не само на екипа, но и на настроението на хората.

„Наскоро дадох интервю за моя любим футболен клуб „Левски“. Този скандал, който стана в ръководството на клуба, на мен много ми напомня на нашия скандал със Слави навремето. В един момент, стигайки до тотален и брутален спор, късането на котката, както казваше Любен Дилов тогава, независимо от това, че бяхме съдружници, за съжаление, се случи така. Скъсахме котката наистина и това доведе до раздяла на екипа“, разказа Воденичаров.

Въпреки всичко Камен Воденичаров смята, че Слави Трифонов има потенциала да внесе положителна промяна в политическия живот на България.
„Въпреки разногласията и трудностите вярвам, че той може да постигне нещо значимо. Всички правим грешки, но е важно да се учим от тях и да продължаваме напред“, заключи Воденичаров, демонстрирайки вярата си в стария си приятел и новоизлюпен политик Слави Трифонов.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Етикетиране и опаковки. Решения и за вашата индустрия
Дата: 03/07, 08:40

Рамадан Аталай: Доган каза на депутатите на ДПС да не подкрепят правителството
Дата: 03/07, 08:32

Съдът пусна на свобода варненски общински съветник, обвинен за неизгодни сделки и пране на пари
Дата: 03/07, 08:201 Коментар

Доц. Киселова: Президентска република? Погледнете какво става във Франция
Дата: 03/07, 08:163 Коментара

Посетете лаборатория „ЛИНА” с направление по Здравна каса, използвайте отстъпка за допълнителни изследвания
Дата: 03/07, 08:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия